evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
7 05.06.2022 23:17:54

Matjaž Kek brutalno iskreno po visokem porazu: Tole ni bilo dostojno!

Martin Metelko
Slovenci so po porazu s Švedsko izgubili tudi s Srbijo.

V Beogradu so domačini slavili s 4:1 in prišli sploh do svoje prve zmage proti slovenski izbrani vrsti. Po prvih 45 minutah je bilo 1:1, nato pa so Srbi v drugem polčasu stopili na plin in zadeli še trikrat.


Po srečanju je pred mikrofon SportKluba stopil selektor Matjaž Kek. "Popolnoma zaslužena zmaga Srbije. Pravzaprav s takšnim odporom, ki smo ga pokazali mi, na tej ravni nimaš nobenih možnosti. Bilo je preveč napak. Individulalna kakovost je bila na njihovi strani, kar se je videlo. Z nekoliko več organizacije in discipline ne bi bilo treba tako visioko izgubiti." Selektor je dodal, da sta se že v prvih desetih minutah v njegovi ekipi videli negotovst in neodločnost, kar so Srbi znali kaznovati.

Kaj pa lahko v slovenski reprezentanci naredijo, da bi bila podoba na naslednje tekme z Norveško boljša? "To je tudi stvar karakterja, kako kot športnik želiš odigrati nek cikel do konca. To danes ni bilo dobro, čeprav je bilo proti Švedski nekaj stvari dobrih, danes pa sem lahko zadovoljen zgolj z odhnosom nekaterih posamzenikov. Odgovornost je moja, jaz izbiram igralce, ampak tole v drugem polčasu proti koncu tekme ni bilo dostojno," je bil razočaran slovenski selektor.

Članki iz rubrike