Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 06.09.2017 07:54:05

Nekdanji trener Maribora poraz Hrvaške pokomentiral v slogu Katanca in si nakopal bes nacije

Drago Wernig - TAKA
Ante Čačić ima s Hrvaško vse v svojih rokah, kar se tiče boja za svetovno prvenstvo, kljub temu pa je na Hrvaškem na udaru hudih kritik.

Zmotile so jih njegove izjave po težkem porazu s Turčijo (0:1), ki je sledil minimalni zmagi s Kosovom (1:0) in junijskem porazu na Islandiji. »Vsekakor sem zadovoljen z igro. Občutki so mešani, saj so tri točke osvojili Turki. Zadovoljen sem z igro, manjkal nam je le gol,« je na presenečenje vseh povedal Čačić. »Odigrali smo 90 kakovostnih minut. Manjkalo nam je nekaj mirnosti v zaključkih akcij. Priigrali smo si veliko priložnosti, a ta ena žoga nas je drago stala. Še vedno smo prvi, to ni tragedija, veseli me, kako smo igrali. To je nogomet. Manjkal nam je le en gol,« je še dodal.

A hrvaški mediji se z njim niso strinjali. »Reprezentanca propada, selektor pa je vesel in zadovoljen«, »tresemo se za SP, on pa je zadovoljen«,»Čačić bi moral za vedno ostati selektor Mamićeve Hrvaške,« so le trije naslovi tamkajšnjih časnikov, še bolj slikovit pa je bil strokovni komentator na hrvaški televiziji Goran Vlaović. »Nisem prepričan, da nas bo naš selektor odpeljal na svetovno prvenstvo, če pa bomo tja odšli, pa bomo šli kot turisti,« je dejal nekdanji hrvaški reprezentant.

No, Hrvati imajo kljub ostrim kritikam še vedno vse trdno v svojih rokah, saj bi z morebitnima zmagama proti Finski in Ukrajini, jim prvega mesta v skupini ne more vzeti nihče. A lažje reči, kot storiti ... 

Članki iz rubrike