stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu/sta
nu/sta
14 05.09.2017 15:46:13

Možnosti niso največje, samozavestni Andraž Šporar pa je brez dlake na jeziku udaril: Gledal sem Angleže in niso ...

Drago Wernig - TAKA
Andraž Šporar je optimist pred zaključkom kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2018 v Rusiji.

Če bo Slovenija želela videti Rusijo, si do konca kvalifikacij za naslednje svetovno prvenstvo ne bo več smela privoščiti spodrsljaja. Precej boljša predstava na tekmi proti Litvi je vrnila nekaj upanja, a spomin na klavrno igro proti Slovaški še kako živi. Da bi bilo vse skupaj še toliko težje, bo morala Slovenija naslednji mesec obiskati Anglijo, hkrati se bo doma pomerila še s Škotsko, z obema pa ima bolj klavrno statistiko. No, upanje seveda umira zadnje, Andraž Šporar pa je eden tistih, ki se ne mislijo predati kar tako.


"Iskreno upam, da se bo izšlo," se nadeja nekdanji napadalec Olimpije, ki je trenutno član Arminie, in nadaljuje: "Mi bomo dali res vse od sebe. Vse, kar bomo morali dati, če bomo hoteli osvojiti šest točk. Vemo, da to ne bo lahko. Na Wembleyju je res težko zmagati, ampak kaj hočemo. Upati moramo, verjeti moramo in če se matematično še da iti naprej, zakaj pa ne?!"

Ljubljančan je hkrati prepričan, da so Angleži težko premagljivi predvsem na papirju, na igrišču pa bi po njegovo zgodba lahko bila precej drugačna. "Gledal sem tekmo Anglije proti Malti, v prvem polčasu je bilo 0:0. Angleži niso 'bav bav'. Daleč od tega, da so slabi, ampak ... Nič, v London moramo iti pogumno, moramo zadeti in zadetka ne prejeti, kar bo sicer zelo težko. Ampak moramo verjeti. Če ne bomo verjeli, itak ne bo nič," je še dodal 23-letni napadalec.

Članki iz rubrike