slovenska policija Svet24.si

V Štepanjskem naselju razstrelili bankomat

polna-luna Svet24.si

Majska polna Luna: Čas iskanja in vzpostavljanja ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 rešil vilo v Rožni ...

Slovenka leta 2023 Reporter.si

Slovenka leta Ana Petrič o tem, zakaj so jo šefi...

pogacar (2) Ekipa24.si

Giro, Tour in Vuelta v enem letu? Pogačar brez ...

poroka-na-prvi-pogled, irena Njena.si

Poroka na prvi pogled: Irena razgalila surovo ...

josip ilicic mm Ekipa24.si

Noro, kako so Srbi 'pozdravili' vrnitev Josipa ...

STA
STA
0 05.09.2017 14:37:18

Konec je: Ljudski vrt bo na uvodni tekmi lige prvakov pokal po šivih!

Drago Wernig - TAKA
Nogometaši Maribora bodo prihodnjo sredo v Ljudskem vrtu igrali prvo tekmo nove sezone lige prvakov. Iz tabora vijoličastih že sporočajo, da so vstopnice za ogled tekme pošle. Najprej je zmanjkalo kompletov za vse tri domače tekme, prav tako pa od danes ni več posamičnih vstopnic, tako da bo v sredo na stadionu preko 12.000 gledalcev.

Prednost pri nakupu so imeli imetniki sezonskih vstopnic, ta kvota je pošla do ponedeljka, po tem, ko je Uefa vrnila del vstopnic iz svojih rezervacij, pa so danes od 8. ure naprej bile na voljo še posamične vstopnice, ki so prav tako pošle. Za najhitrejše kupce, vsak je lahko kupil največ dve vstopnici, so bile te na voljo po 45 evrov za odrasle in po 30 evrov za otroke do 15 let.


Iz NK Maribora so danes že sporočili: "Ljudski vrt: razprodano! 12.250 vijol'čnih izbrancev. Po kompletih imajo lastnike tudi posamične vstopnice za odprtje lige prvakov."

Mariborske nogometaše prva tekma v ligi prvakov čaka 13. septembra proti prvakom Rusije, potem potujejo v Sevillo, kjer bo tekma 26. septembra, 17. oktobra pa v goste v Maribor prihaja večkratni evropski prvak Liverpool. Mariborčani nato 1. novembra gostujejo na Anfieldu, 21. novembra pa v Moskvi. Zadnja tekma skupinskega dela četo Darka Milaniča čaka decembra doma proti Sevilli.

Značke: nogomet, sta

Članki iz rubrike