Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 05.09.2017 12:21:00

Kako SAMOZAVESTNA napoved drugoligaša iz Sežane: Nekdanji član Olimpije Mariboru glasno napovedal ...

Drago Wernig - TAKA
Mariborčane čaka danes pokalno gostovanje v Sežani.

Na prvi pogled danes Mariborčane čaka enostavna naloga. V osmini finala pokala bodo namreč gostovali pri drugoligašu, vse drugo kot zmaga vijoličastih bi bila velika senzacija. Navijači Maribora so prepričani v rutinirano zmago, toda v Sežani velikanu iz Ljudskega vrta sporočajo, da so pripravljeni na bitko in da nameravajo drago prodati svojo kožo.

"Zagotovo na igrišče ne bomo šli z belo zastavo," je Mariboru sporočil Davor Škerjanc, izkušeni nogometaš Tabora, ki po vrnitvi v matični klub slednjemu pomaga tudi z delom v upravi. "Motivacija je na izjemni ravni, to je tekma, za kakršne se živi. Zavedamo se, da nam javnost ne pripisuje veliko možnosti, toda mi smo samozavestni. Vemo, česa smo zmožni, zato smo prepričani, da lahko presenetimo," je dodal nekdanji član Olimpije, ki je torej Mariboru na glas napovedal krčevito pokalno bitko.

skerjanc_1345
Davor Škerjanc
Arsen Perić

Ena od težav za četo Darka Milaniča bi lahko bila odsotnost lepega števila nogometašev, toda to očitno ni nekaj, kar bi še dodatno hrabrilo Primorce: "No, ne bi se povsem strinjal, da bo Maribor oslabljen, saj ima trener Milanič na voljo širok in kakovosten kader. Zato bo težko ne glede na vse. Maribor je absolutni favorit, tega se zavedamo, toda hkrati smo prepričani, da se lahko kosamo z njim. Ne nazadnje je naša ekipa dobra mešanica zagnani mladcev in izkušenih starejših nogometašev. Mladi še nikoli niso bili tako motivirani, starejši pa smo že igrali takšne tekme. Izkušnje bodo neprecenljive, mladostniška zagnanost pa dodaten adut."

Članki iz rubrike