sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
1 02.03.2024 16:28:37

Vroča novica iz Vidma! Tole so sporočili glede zdravstvenega stanja Jake Bijola

Profimedia
Steber slovenske obrambe Jaka Bijol je od konca novembra na prisilnem počitku. Razlog tiči v zlomljeni skafoidni kosti v levem stopalu.

Član Udineseja po dolgem okrevanju zdaj že 14 dni vadi po posebnem programu, od tega ponedeljka dalje pa se bo 25-letni nogometaš pridružil prvi ekipi. Če bo šlo vse po načrtu strokovno vodstvo načrtuje Bijolov povratek na zelenico v ponedeljek, 11. marca, na tekmi z Laziem.

Bijol je po novembrski tekmi z Romo izpustil 13 tekem in še današnjo s Salernitano. Če se bo spomladi vrnil v formo, ki ga je krasila pred poškodbo, bo gotovo najsrečnejši slovenski selektor Matjaž Kek, ki nanj na letošnjem evropskem prvenstvu resno računa.



Nogometaši Udineseja so sicer danes igrali proti zadnjeuvrščeni Salernitani. Tekma se je končala z 1:1, za Videmčane je bil to 15. remi v sezoni.

Udinese se je Sandijem Lovrićem, ki je igral celo tekmo, in brez Jake Bijola ter Davida Pejičića proti Salernitani znašel v zaostanku v deseti minuti po golu Louma Tchaoune, izenačil pa je ob koncu prvega polčasa prek Hassana Kamare. Kot se je izkazalo, je bil to tudi končni izid, čeprav so domači od 66. minute igrali brez izključenega Festyja Eboseleja.

Članki iz rubrike