sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
0 01.03.2024 15:06:27

Olimpija dan pred tekmo s Celjem podpisala pogodbo, poteza vodstva kluba navdušila navijače!

alesfevzer.com
Olimpija ni želela ničesar prepustiti naključju, po Marcelu Ratniku je novo pogodbo z Olimpijo sklenil Matevž Vidovšek.

Po Marcelu Ratniku je sodelovanje z zmaji podaljšal tudi Matevž Vidovšek. Iz Olimpije sporočajo, da bo vratar med vratnicama vsaj do poletja 2026 z možnostjo podaljšanja za dodatno sezono.


Goran Boromisa ob podaljšanju sodelovanja z Vidovškom: "Vemo, kaj nam je Matevž v preteklosti prinesel. Odlično je branil na pokalnih tekmah, predvsem v finalu pokala ter na kvalifikacijskih tekmah za evropsko ligo. Obranil je kar nekaj odločilnih enajstmetrovk. Veseli smo, da si je z dobrim delom prislužil vpoklic v slovensko člansko reprezentanco. Prepričan sem, da je eden največjih potencialov med vratarji v Evropi, zato smo veseli, da smo sklenili podaljšanje sodelovanja. Trenutno se Matevž vrača po poškodbi rame in prepričani smo, da bo hitro okrepil konkurenco med vratnicama."

Navdušenja ni skrival niti 24-letnik, ki je v zeleno-belem zbral 24 nastopov v vseh tekmovanjih. "Olimpija je moj klub in z veseljem sem se odločil za podaljšanje sodelovanja. S soigralci smo v lanskem letu osvojili dvojno krono in se prvič prebili v skupinski del evropskih tekmovanj, kar zagotovo predstavlja nekaj zares velikega. Cilj vsakega izmed nas je že dosežene stvari preseči in tako bo tudi v prihodnje. Imamo velike ambicije in vse bomo naredili, da jih izpolnemo. Hvala vsem, ki mi v teh zame težkih trenutkih stojijo ob strani in mi pomagajo na poti do vrnitve. Kljub temu, da bom jutri iz tribune navijal za soigralce, si vsi skupaj želimo čim večjega obiska. Gremo Olimpija!" je za spletno stran Olimpije dodal Vidovšek.

Značke: vidovšek, olimpija

Članki iz rubrike