nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
7 14.07.2023 10:10:36

Trener Maribora z odmevnim sporočilom po remiju v Ljudskem vrtu: "Naša največja odgovornost je, da ..."

Kaj je po remiju na domači premieri povedal trener Maribora Damir Krznar?

Čeprav so se v mariborskem taboru zavedali, da jih proti malteški Birkirkari ne čaka ravno lahka naloga, pa ne morejo biti zadovoljni z remijem na prvi tekmi. Pred približno 5600 gledalci v Ljudskem vrtu so želeli sezono začeti z evropsko zmago, tekma pa se je končala z 1:1. 

A v štajerski prestolnici je vzdušje še vedno optimistično, Mariborčani so prepričani, da bodo kljub vsemu napredovali v naslednji krog kvalifikacij za konferenčno ligo. "Prva tekma je vedno najtežja. Kar je pomembno, je to, da smo dosegli gol in da ostajamo v igri. Kar lahko pohvalim in kar je treba izpostaviti, je, da smo od prve do stote minute, kolikor je trajala tekma, poskušali zadeti, vztrajali, nismo odnehali," je uvodoma povedal trener Mariborčanov.  

Nekaj grenkega priokusa je ostalo tudi zaradi navijačev, ki so glasno spodbujali svoje varovance, na koncu pa niso dočakali zmage. "Ne glede na vse so bili navijači tudi danes naš 12. igralec tudi zaradi vremena. Bili so naša podpora od prve do zadnje minute tekme, res so pomemben faktor in za to se jim zahvaljujem. Jaz nisem dobil vtisa, da bi bili posebno razočarani, ker je to prva tekma, pred nami je še devetdeset minut. Naša odgovornost je, da navijačem vrnemo za to podporo danes," je sporočil Damir Krznar. 

Značke: maribor, damir-krznar

Članki iz rubrike