nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

Ker SD ni plačala 400 tisoč evrov, ji rubijo ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ro
ro
0 14.07.2023 09:36:52

Mura danes z rdeče-belimi iz Srbije, v Fazaneriji bodo predstavili novost

Aleš Cipot
Varovanci Dejana Grabića proti Vojvodini.

Za nogometaši Mure je šesto prijateljsko srečanje po začetku priprav. V Radencih je njihove trenutne sposobnosti preverjal prvoligaš iz Savdske Arabije Al-Tai, ki ga s klopi vodi 41-letni hrvaški strokovnjak Krešimir Režić. Varovanci Dejana Grabića so bili uspešnejši. V dokaj zahtevnih razmerah na deloma z vodo prekriti zelenici so zmagali s 3:1 (1:1). Med strelce so se vpisali Nikola Jovićević (22), Luka Turudija (53) in Mihael Klepač (90) iz najstrožje kazni.

Muraši so dvoboj začeli v postavi Raduha, Graj, Sadriu, Proleta, Ščernjavič, Turudija, Jovićević, Saitoski, Šarić, Jelovica in Brdik, med polčasom je vstopil Ouro, v 70. minuti pa še Jurišić, Morris, Cipot, Kuzmić, Maruško, Kurtović, Shabanhaxhaj, Kous, Klepač in Maroša.
Danes bodo črno-beli znova na igrišču. Čaka jih še zadnja preizkušnja med odštevanjem do začetka nove sezone ligaškega tekmovanja. Opravili bodo generalko, na nasprotni strani bo Vojvodina, rdeče-beli iz Novega Sada so zadnje srbsko prvenstvo končali na petem mestu na lestvici. Prizorišče obračuna, ki se bo začel ob 18. uri, bo stadion v Fazaneriji, ki bo tokrat odprl svoja vrata. Iz klubskih pisarn so sporočili, da bo za imetnike sezonskih vstopnic vstop prost, prav tako kot za vse do 15. leta starosti. Za preostale je cena vstopnice pet evrov. Sobočani prav tako dodajajo, da se obeta novost. Sezonsko vstopnico bo namreč prvič mogoče uporabiti tudi kot plačilno kartico za nakup pijače in navijaških artiklov, ob testiranju novega sistema v primeru morebitnih težav navijače prosijo za nekaj potrpežljivosti.

Članki iz rubrike