nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

rb
rb
1 30.06.2023 11:31:55

Navijači bi bili navdušeni! Njihov ljubljenec znova v dresu Mure?

Aleš Cipot
Črno-beli mrzlično iščejo napadalca.

Sobočani si še naprej prizadevajo dopolniti igralski mozaik. Oziroma ga okrepiti. Za zdaj sta nova obraza Almin Kurtović in Gaber Dobrovoljc, pridružili naj bi se jima (vsaj) še trije igralci. Najbolj iskano 'blago' je klasični napadalec, Sobočani naj bi predvidevali tudi vsaj še enega krilnega napadalca, bojda dodatno rešitev iščejo tudi za položaj levega bočnega branilca. V Fazaneriji morebitna imena skrivajo kot kača noge, ampak kljub temu nam je prišlo na uho, da naj bi obstajala ideja, uresničitev katere bi gotovo navdušila navijače. Po teh navedbah menda ni izključeno, da bi v prekmurskem nogometnem hramu znova odmevalo A-ma-dej Ma-ro-ša ... Prvi koraki v tej smeri naj bi bili že storjeni.

Devetindvajsetletni napadalec iz Melincev, ki je dosegel odločilni gol za epsko zmago proti Tottenhamu, se je po sanjski sezoni v črno-belem lani januarja preselil na Ciper. Okrepil je AEL iz Limasola, kjer mu je kar dobro steklo, vendar se na razdeljenem otoku ni zadržal dolgo. Sprejel je ponudbo Gornika, kjer je združil moči s kapetanom ekipe Erikom Janžo in največjim zvezdnikom Lukosom Podolskim, njegov soigralec je bil tudi Blaž Vrhovec, ampak na Poljskem ni bil v ritmu tekem. Zbral je le sedem nastopov in se enkrat vpisal med strelce, kar seveda ne izpolnjuje njegovih pričakovanj, s takšnim učinkom pa kakopak niso zadovoljni niti njegovi delodajalci. Dejstvo, da ima s klubom iz Zabrz le še enoletno pogodbo, možnost odhoda še povečuje in očitno so muraši v tem zaznali priložnost, da poskusijo 'izgubljenega sina' vrniti domov.
O tem, ali jim bo uspelo, lahko le ugibamo, na razplet zgodbe pa skoraj gotovo ne bo vplivalo to, da bo Gornik bržčas ostal brez najboljšega napadalca Szymona Wlodarczyka, ki ima na mizi kar nekaj mamljivih ponudb – najbolj konkretno naj bi poslal graški Sturm.

marosa mm
Martin Metelko

Članki iz rubrike