nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 30.06.2023 09:41:10

Vipotnik bi lahko iz Maribora odšel zastonj!? Ta objava trese Štajersko ...

alesfevzer.com
Kje bo svojo kariero nadaljeval Žan Vipotnik?

Najbolj vroče vprašanje letošnjega poletja, na katerega še nismo dobili odgovora. Prvi strelec slovenske lige v minuli sezoni se je znova pridružil treningom vijoličastih, toda trenutno še trenira individualno. 

Po naših informacijah naj bi bil slovenski reprezentant tik pred prestopom, ki bi lahko bil realiziran že do konca tega tedna. Najbližje je novopečenemu francoskemu prvoligašu Metzu, čeprav so se v zadnjem času pojavile tudi govorice, da se zanj zanimajo številni klubi iz italijanske serie A in iz angleškega championshipa. 



Nogomania pa piše, da se bodo morali pri Mariboru podvizati, če bodo želeli za Vipotnika iztržiti pričakovano odškodnino. In razkriva, da je odlični napadalec vstopil v zadnje leto pogodbe z Mariborom. Športni direktor vijoličastih Marko Šuler je sicer že dvakrat javno poudaril, da je Vipotnik s šestnajstkratnimi slovenskimi državnimi prvaki podpisal novo pogodbo, toda Nogomania trdi, da do podaljšanja nikdar ni prišlo. 

In če je temu res tako, potem je seveda jasno, da lahko Žan Vipotnik, v primeru da ostane v Mariboru, že januarja podpiše predpogodbo z novim delodajalcem in se mu naslednje poletje pridruži brez plačila odškodnine. To bi bila prava katastrofa za klub, ki domuje v Ljudskem vrtu. A kot rečeno, po naših informacijah do uresničitve tega scenarija ne bo prišlo, Žan Vipotnik naj bi v kratkem vendarle pomahal vijoličastim v slovo in se odpravil novi dogodivščini naproti.

Članki iz rubrike