zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

rb
rb
0 12.01.2023 16:02:03

Uradno! Mura potrdila odmevno novo moč

m24.si
Vključil se bo v delo nogometne šole.

Kar smo v četrtkovem jutru napovedali na naši spletni strani, se je uresničilo. Mura je tudi uradno potrdila prihod Robija Korena v Fazanerijo, nekdanji kapetan slovenske izbrane vrste bo bdel nad razvojem kadra v nogometni šoli; zadolžen bo za razvoj in pravilno usmeritev trenerjev in igralcev v selekcijah U14, U15, U17 in U19.

Bržčas ni treba posebej poudarjati, da je za nekdanjim odličnim vezistom izjemno bogata igralska kariera. Igral je tudi v elitni premier ligi, kjer je branil barve Hull Citya in West Bromwich Albiona, v Sloveniji je igral za Celje in Dravograd, na norveškem za Lillestrøm, v Avstraliji pa za Melbourne City. Pogodbo z Muro je podpisal do 31. maja 2026.

"Ponosni smo, da je k nam prišel nekdanji kapetan slovenske reprezentance, ki je med drugim zaigrala na svetovnem prvenstvu. Roberta ni potrebno posebej predstavljati, po nekaj kratkih sestankih pa je hitro prepoznal ambicioznost Mure, v kateri se je hitro našel. Verjamemo, da bo lahko s svojim znanjem ogromno pomagal mladim igralcem in jih dvignil na višjo raven," je po sklenjenem odmevnem dogovoru povedal športni direktor črno-belih Denis Rajbar. "Vesel sem, da sem se pridružil Muri. Vem, kaj pomeni lokalnemu okolju, tudi sam sem večkrat igral v Fazaneriji in vem, kako zelo imajo navijači radi črno-bele. Klub mi je predstavil svoj projekt, sem ambiciozen in takoj sem se videl v njem. Vsi imamo isti cilj in ta je, da se čim več mladih nogometašev dobro razvija. Verjamem, da jim lahko s svojimi izkušnjami pri tem pomagam," pa je pristavil Robi Koren.

koren rajbar
nsmura.si

Članki iz rubrike