sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
0 25.08.2022 13:37:19

Ikwuemesi eksplodiral na tekmi z Mariborom, Celjani pa z jasnim načrtom: Pogovarjali smo se z ...

alesfevzer.com
'Celjski Messi' prav veliko skupnih točk z izvirnim nosilcem priimka nima, so pa branilci na slovenskem prvenstvu zaradi prvega že občutili nemoč, podobno tisti, ki jo v najbolj trdnih, najbolj elitnih nogometnih obrambnih vrstah povzroča nizkorasli Argentinec.

Charles Ikwuemesi je nase močno opozoril v zadnjem krogu slovenske lige, ko je na tekmi z Mariborom v razmaku štirih minut dosegel dva zadetka in Celju prinesel zlata vredno točko. Nanj so drugače začeli gledati tudi tisti malce večji dvomljivci, Nigerijec pa se je hitro znašel v središču pozornosti.


Celjani so več kot očitno zadeli v polno, z odlično predstavo proti Mariboru so se pojavile tudi govorice o njegovem odhodu. Zanimanja za dvajsetletnega napadalca ne manjka, v Celju pa imajo jasne načrte.

"Prodaja Ikwuemesija ni v naših načrtih. To ni možnost. Za nas so v tem trenutku pomembnejši rezultati, v prvem načrtu je prvenstvo in zanimanje iz tujine tega ne more spremeniti. Imamo načrt, ki se ga bomo držali, in ta v tem trenutku ne vključuje prodaje Čarlija (vzdevek Ikwuemesija, op. p.)," je zatrdil športni direktor Celja Gennady Golubin in kolegom s tiskane izdaje Ekipa SN potrdil, da zanimanje obstaja. "Ničesar ne bom zanikal, že zdaj obstaja zanimanje iz tujine, pogovarjali smo se z nekaj evropskimi klubi, zanj se zanimajo tudi v Rusiji, ampak kot rečeno, trenutno to ni v skladu z našimi načrti, Ikwuemesi ostaja v Celju," je odločen Golubin.

Značke: celje, ikwuemesi

Članki iz rubrike