sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

ro
ro
3 25.08.2022 10:46:17

Vstopnice za vroč obračun Mure in Maribora hitro kopnijo. Fazanerija bo polna, ostalo je le še ...

alesfevzer.com
Veliko zanimanje za spopad črno-belih in vijoličastih.

Medtem ko so Mariborčani osredotočeni zgolj in samo na drevišnji spopad zadnjega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo v Cluju, se na ravnici stopnjuje napetost v pričakovanju nedeljske prekmursko-štajerske klasike v Fazaneriji.

Kako pomembna je bila zmaga Damirja Čontale in njegovih varovancev v Šiški, zelo nazorno razkriva utrip med navijači. Stanje duha, ki po treh zaporednih neodločenih izidih ni bilo navdušujoče, se je v trenutku spremenilo, se izboljšalo, temu primeren je odziv v pričakovanju nedeljske prekmursko-štajerske klasike. Vstopnice v predprodaji hitro kopnijo, zasedenih je že okrog tri tisoč sedežev v Fazaneriji. Ali z drugimi besedami, na voljo je ostalo le še nekaj (zelo) malega več kot tisoč kart! Bolj ali manj je jasno, da bo stadion razprodan, naposled pa ne bi bilo preveliko presenečenje, če bi se to zgodilo že danes.
Vstopnice si je kakopak še naprej mogoče zagotoviti v spletni prodaji in v četrtek ter petek od 14. do 19. ure in v soboto od 9. do 16. ure v klubskem baru, v petek in soboto od 10. do 18. ure pa bodo na voljo tudi v BTC Cityju Murska Sobota. Oziroma tako dolgo, dokler ne bodo pošle … Cena za glavno tribuno je 12 evrov, za ostale tribune 10 evrov, otroška stane 5 evrov. Ob tem dodajmo, da si lahko navijači vijoličastih vstopnice za gostujoči sektor priskrbijo v Mariboru, in sicer v Vijol'čni Bajti (Tyrševa ulica 1 in Mercator center Tabor II).

Značke: mura, maribor, vstopnice

Članki iz rubrike