sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
0 04.05.2022 09:25:03

DLAKE POKONCI! Kakšna najava, kakšno SLOVO Marcosa Tavaresa! Navijači MARIBORA bodo NAVDUŠENI!

Grega Wernig
Navijačem Maribora gredo verjetno dlake pokonci.

Legendarni kapetan Maribora Marcos Tavares končuje svojo bogato nogometno kariero. Igral bo zgolj še do konca letošnje sezone, kar pomeni, da bo imel še največ tri priložnosti, da še popravi svojo tako fantastično statistiko. Potem bo dokončno sezul svoje kopačke in pri Mariboru prevzel neko drugo, bolj funkcionarsko nalogo. 

Svojo zadnjo tekmo v Ljudskem vrtu bo Marcos Tavares tako odigral 14. maja, ko se bosta v predzadnjem krogu letošnjega državnega prvenstva med seboj pomerila Maribor in Aluminij. Pri petnajstkratnih slovenskih državnih prvakih seveda pripravljajo nekaj nepozabnega ob zadnji tekmi Brazilca pod Kalvarijo, njihova najava zadnjega domačega obračuna izjemnega napadalca pa je zagotovo nekaj posebnega. 

"Ko se bomo kdaj soočili z vprašanjem, ali se spomniš, kje si bil/a, ko je Marcos Tavares zadnjič oblekel vijol’čni dres v Ljudskem vrtu, dileme ne more biti. Zraven! Na tribuni. Naslednja domača tekma bo tekma posebnih občutkov. Tekma, na kateri se zberemo vsi. Vijol’čni sobotni večer, nabit s čustvi. 14. maj. Ob 20.15. Novo poglavje boja za naslov prvaka in zadnje dejanje Marcosa Tavaresa v Ljudskem vrtu. Za aplavz in večno zahvalo za vse neprecenljive trenutke, z močnim pečatom na trofejah ter vseh evropskih spektaklih. To bo dan, ko “miskupajenosmo” dobi novo dimenzijo. V ta namen vstopnice v kapetanovo čast po enotni ceni: 9 EUR. V prodaji od srede, 4. maja," so zapisali na klubski spletni strani petnajstkratnih slovenskih državnih prvakov. 

Značke: maribor, tavares

Članki iz rubrike