sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 04.05.2022 09:15:16

DRAMA na cesti! Bogatinov po tekmi v LJUDSKEM VRTU junaško reševal življenja, podrobnosti osupnejo!

Grega Wernig
Po tekmi v Ljudskem vrtu drama na cesti.

Gotovo mnogi veste, da se je v soboto nekaj minut pred polnočjo na štajerski avtocesti v bližini Slovenske Bistrice zgodila huda prometna nesreča, v kateri je en človek izgubil življenje. Izvedeli smo, da se je na prizorišču prvi znašel Oliver Bogatinov, ki se je vozil s tekme med Mariborom in Koprom. In se nemudoma odzval. S klicem na 112 je takoj aktiviral reševalce in policijo, nato je izstopil iz svojega avtomobila in si do prihoda reševalcev prizadeval pomagati ponesrečencem.


Prav tako je vmes s pravočasnim opozarjanjem poskrbel, da so se prihajajoči jekleni konjički zaustavljali ob obeh robovih cestišča, in tako omogočil nemoten ter v prvi vrsti čim hitrejši prihod reševalnih vozil, policistov in gasilcev. Vsekakor izjemna, spoštovanja vredna gesta športnega direktorja kanarčkov, ki je v šokantnih trenutkih ostal dovolj zbran, da je ravnal na način, na kakršnega bi moral vsak udeleženec v prometu, ki bi se znašel v podobnem položaju. A pogosto je stres prehud, Oliverju Bogatinovu je bilo bržčas v pomoč tudi to, da zaradi mnogih izkušenj v športu pritisk lažje obvladuje.

Avtocesta je bila razumljivo zaprta, kar je privedlo do prometnega kolapsa. Ker je avtobus z igralci Ljudski vrt zapustil dovolj pozno, so se mu Zoran Zeljković in njegovi varovanci izognili z obvozom po bližnji stari cesti, zato pa so v dolgi koloni obstali predsednik Ante Guberac in nekateri sodelavci prvega moža kluba, ki so se v Koper posledično vrnili šele ob šestih zjutraj ...

Značke: bogatinov, maribor, koper

Članki iz rubrike