sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
0 03.05.2022 16:10:01

TO JE PRIPADNOST! Mustafa Nukić popihal na dušo ZELENO-BELIH in s temi besedami ZBODEL MARIBORČANE!

Martin Metelko
Mustafa Nukić ne bo nikoli navijal za Maribor.

Mustafa Nukić je otrok ljubljanskega nogometa, ki kljub pestri karieri, selitvam po Sloveniji in uspešni epizodi z Bravom ni nikoli skrival, da njegovo srce pripada Olimpiji. Tudi ta iskrena nakljonjenost je eden od glavnih razlogov, da je 31-letni napadalec med navijači zeleno-belih tako priljubljen, z včerajšnjim nastopom v Sportklubovi oddaji Pod prečkom pa je Nukić v njihovih očeh še nekoliko zrasel.

Olimpija se je morala po izgubljenih derbijih v Mariboru in Kopru sprijazniti z bojem za tretje mesto, ki prinaša vstopnico za evropske kvalifikacije, vse do konca pa bo Ljubljančanom očitno za ovratnik dihala Mura. Muraši v tem trenutku zaostajajo za dve točki, v predzadnjem krogu bo na sporedu še neposredni medsebojni obračun tekmecev, črno-bele pa v zadnjem krogu čaka še derbi s trenutno vodilnim Mariborom.

Če bi Olimpiji spodrsnilo in jo Mura na lestvici uspe prehiteti, bi lahko zmajem v zadnjem krogu uslugo na Fazaneriji naredil prav večni tekmec. Logika pravi, da bi Ljubljančani v tem primeru stiskali pesti za Mariborčane, a ne tisti, ki jim ponos in zvestoba do kluba pomenita največ.

"Jaz ne bom navijal za Maribor, da to takoj razrešimo. Zaenkrat sami odločamo o svoji usodi, imamo dve točki prednosti pred Muro in naredili bomo vse, da tako tudi ostane. Za Maribor ne bom navijal, vem pa, kaj jih čaka v Fazaneriji. Prepričan sem, da bo Mura dala vse od sebe, tudi če ta tekma za njih ne bo pomembna. Mura je velik klub, to bo zagotovo lepa tekma, Maribor pa čaka peklensko gostovanje," je povedal Nukić, ki je z uspešno izvedeno enajstmetrovko odločil zadnji večni derbi v Stožicah, aprilski spektakel v Mariboru pa je izpustil zaradi kazni.

Članki iz rubrike