oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
0 14.04.2022 10:33:11

Nekdanji TRENER OLIMPIJE izlil dušo: V Ljubljani nisem imel DOVOLJ ČASA ... Te besede MOČNO ODMEVAJO!

Martin Metelko
Savo Milošević v Olimpiji ni imel dovolj časa, da bi razvil svojo nogometno filozofijo.

Savo Milošević se je pred dnevi spet znašel v središču slovenske nogometne javnosti, ko je nekdanji prvi mož Olimpije Milan Mandarić odprl fronto s trenutnim vodstvom kluba, kot enega glavnih razlogov spora pa je navedel tudi neplačano odpravnino nekdanjega trenerja zeleno-belih Sava Miloševića.


Srbski strateg vse od odhoda iz Ljubljane ni opravljal trenerskega dela, zdaj pa je očitno pripravljen, da se vrne ob nogometne zelenice. O tem je spregovoril v intervjuju za rusko Gazeto. "Upam, da bom kmalu nadaljeval z delom. Trenutno se pogovarjam z nekaj klubi in pričakujem, da se bom v trenerski posel vrnil poleti. Obstajajo tudi ponudbe izven Srbije," je povedal Milošević in dodal, da bi ga zanimalo tudi trenersko delo v Rusiji. Legendarni srbski nogometaš je v svoji karieri igral za Rubin Kazan, na vprašanje, kateri ruski klub bi najraje vodil, pa je odgovoril: "Najbolje bi se počutil v CSKA-ju, ki je v pobraten s Partizanom."

Milošević se je v intervjuju dotaknil tudi svojega obdobja na trenerski klopi Olimpije. "Med delom v Partizanu in Olimpiji nisem imel dovolj časa, da bi uspel izoblikovati svojo trenersko filozofijo. Rekel bi, da je ta filozofija še najbližje temu, kar počne Jurgen Klopp. To sem želel vpeljati že v teh dveh klubih in pri tem bom vztrajal tudi v nadaljevanju trenerske kariere. Zahteval bom napadalen nogomet s hitrimi podajami in hitrimi reakcijami," pravi Milošević.

Članki iz rubrike