oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu, Ekipa SN
nu, Ekipa SN
1 07.04.2022 10:20:55

Žuti ali Veliki Žuti? Trener Maribora pred večnim DERBIJEM jasno in glasno: V soboto bo slavil ...

Grega Wernig
Prišel je kot pomočnik Simona Rožmana, hitro postal začasna rešitev v vlogi glavnega trenerja in se po seriji dobrih rezultatov naposled ustalil na vijoličasti klopi. Strateg Maribora Radovan Karanović je presenetljivo dobil priložnost pri petnajstkratnih slovenskih državnih prvakih in jo izkoristil na najboljši možni način. Z Žutim, kot ga poznajo vsi v štajerski prestolnici, so se kolegi s tiskane izdaje Ekipe SN pogovarjali pred sobotnim večnim derbijem. O Mariboru, Olimpiji, boju za naslov prvaka. O sodnikih, o kritikah Zlatka Zahovića, o vseh dvomljivcih. Pa tudi o dvoboju Žuti vs. Veliki Žuti.

"Vemo, kaj pomeni ta tekma. Gre za obračun z močnim nabojem. A z vidika vsega, kar se dogaja v slovenskem nogometu v tem trenutku, z vidika prvenstvene lestvice, je najbolj pomembno, da derbi odigramo pametno. Da ne razmišljamo o maščevanju zaradi rezultatov iz prejšnjih medsebojnih tekem. Ne smemo siliti, ampak odigrati tako, kot smo sposobni," je v intervjuju za tiskano izdajo Ekipe SN uvodoma spregovoril trener Maribora Radovan Karanović.


Jasno je, da ga čaka zahtevna tekma, za nameček proti tekmecu, ki je pred kratkim dobil zvenečega trenerja Roberta Prosinečkega, v Ljudskem vrtu pa je Olimpija še dodatno motivirana. Ob tem ni zanemarljiv podatek, da Maribor Olimpije na prvenstveni tekmi ni premagal že vse od septembra 2019, a za trenerja vijoličastih ni nobenega dvoma. Kdo bo zmagal tokrat? Žuti ali Veliki Žuti? "Mislim, da bo na koncu vendarle slavil Žuti. Zgolj Žuti," meni trener Maribora.

CELOTEN INTERVJU S TRENERJEM MARIBORA RADOVANOM KARANOVIĆEM, KI JE SPREGOVORIL O PRIHODU V MARIBOR, SIMONU ROŽMANU, NAVIJAČIH MARIBORA IN ŠE MARSIČEM, SI LAHKO PREBERETE SAMO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN.

Značke: karanović, maribor

Članki iz rubrike