pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
14 06.04.2022 18:19:37

KAKŠNA JE RESNICA? Sodelovanje Olimpije z Interjem? Vodstvo Ljubljančanov POJASNUJE, da ...

alesfvezer.com
Nogometni klub Olimpija se je odzval na domneve po sodelovanju s hrvaškim drugoligašem Interjem iz Zaprešića.

Potem ko je letno poročilo hrvaškega kluba razkrilo, da v bližnji prihodnosti pričakuje finančno vložek nemškega podjetje, katerega lastnik je tudi novi predsednik Olimpije Adam Delius, s tem pa se je tudi porajalo vprašanje, ali bo ljubljanski klub s hrvaškim razvil tesnejše sodelovanje, je vodstvo Olimpije podalo pojasnilo.

"Želimo pojasniti zgodbo, ki se je pojavila v medijih; tako slovenskih kot tudi hrvaških. Informacija o domnevnem finančnem vložku našega predsednika Adama Deliusa oziroma njegovega podjetja v hrvaški klub NK Inter Zaprešić, ne drži."



Čeprav v NK Olimpija Ljubljana ne izključujejo možnosti sodelovanja s kakšnim od ali domačih ali tujih klubov, poudarjajo, da so to dejansko bolj dolgoročni načrti, o katerih ta hip nihče v NK Olimpija Ljubljana ne razmišlja resneje oziroma preveč na glas. In temu bo tako najmanj do konca aktualne sezone. "Hkrati je res, da so bili v preteklem obdobju že navezani stiki s številnimi ljudmi iz sveta nogometa. Z nekaterimi tudi v želji po morebitnem sodelovanju. Nekoč v prihodnosti," še dodajajo.

V tem trenutku naj bi bil predsednik Adam Delius s svojo ekipo najtesnejših sodelavcev povsem osredotočen le na delo pri Olimpiji. "Dela je veliko, klub je treba spraviti nazaj na zdrave temelje. Prav zato gospod Delius ocenjuje, da bi bilo v tem trenutku z njegove strani še kako neodgovorno in hkrati nesmiselno, če bi pozornost preusmerjal kamorkoli drugam."

Članki iz rubrike