sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
19 05.04.2022 10:03:32

BUM! Olimpija pred tekmo z Mariborom dobila VELIKANSKO OKREPITEV: zmajem bo v končnici pomagal ...

nkolimpija.si
Zmaji so se okrepili.

Do konca letošnje sezone je ostalo še sedem krogov, Olimpija v tem trenutku na tretjem mestu za vodilnim Mariborom zaostaja za sedem točk. Zeleno-beli še niso izobesili bele zastave, še vedno upajo, da lahko do zadnjega kroga ujamejo in prehitijo svoje večne rivale ter Koper in osvojijo naslov slovenskega državnega prvaka. 

Za zaključek sezone so tako Ljubljančani v klub pripeljali zelo veliko okrepitev. Okrepitev iz Ukrajine. Jasno, čeprav je prestopni rok že končan, sta Uefa in Fifa zaradi vojne v Ukrajini dovolili nogometašem iz Rusije in Ukrajine, da zapustijo svoje klube ter si najdejo novega delodajalca. In Olimpija je tako uspela ujeti odličnega vezista ukrajinskega prvoligaša Dnipra, 23-letnega Hrvata Nevena Đuraseka. Ta je bil v letošnji sezoni posojen k Dnipru iz hrvaškega velikana Dinama, v tem ukrajinskem klubu pa je imel eno izmed glavnih vlog. Odigral je namreč vseh 18 prvenstvenih tekem do prekinitve in Dnipru pomagal do zelo visokega tretjega mesta na prvenstveni lestvici, zgolj za največjima ukrajinskima kluboma, Šahtarjem in Dinamom. 

Po začetku spopadov v Ukrajini se je Đurasek vrnil nazaj domov na Hrvaško, zdaj pa se torej seli v Ljubljano. Đurasek je tudi uradno postal nogometaš Olimpije, za katero bo kot posojen nogometaš Zagrebčanov igral najmanj do konca letošnje sezone.

Značke: olimpija, djurasek

Članki iz rubrike