sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

rb
rb
0 05.04.2022 09:49:19

Bo slovenski prvoligaš ZAMENJAL TRENERJA? Sporočilo DIREKTORJA razblinilo VSE DVOME ...

NZS
Čaka jih hud boj za obstanek.

Nogometaši Tabora so v Celju doživeli že 15. poraz v dozdajšnjem delu prvenstva, položaj na lestvici je temu primeren. Težko bi jim ga zavidali; Kraševci so predzadnji s štirimi točkami naskoka pred Aluminijem, ki je zasidran na dnu, in petimi zaostanka za rešilnim osmim mestom, na katerem so Radomljani.

Obeta se napeta končnica sezone, po dvoboju v knežjem mestu pa je Dušan Kosić postregel z nekaj razmišljanji, po katerih bi človek lahko sklepal, da bi se v Sežani utegnila zgoditi tudi sprememba na trenerski klopi. "Direktorju Davorju Škerjancu sem že pred sedmimi krogi omenil, ali bi bila morda rešitev v tem, da se poslovim," je med drugim dejal ljubljanski strokovnjak. "Morda ekipa potrebuje tako imenovano šok terapijo, a najprej se moramo pogovoriti," je še pristavil izkušeni strateg.
Se je morda v tej smeri res kaj zgodilo, se morda kaj dogaja? "Ne, nič se ne dogaja. Nimamo namena zamenjati trenerja," je bil v včerajšnjem popoldnevu zelo jasen in odločen Davor Škerjanc. "Imava poseben odnos, veliko se pogovarjava in v eni od najinih mnogih razprav je med drugim razmišljal o tem, ali bi bila to lahko rešitev; ali bi s tem pomagal ekipi, da bi se dvignila. Drži, da smo v Sloveniji navajeni na šok terapije in trenerje menjamo kot spodnje perilo, toda potem navadno hitro spoznamo, da to ne pelje nikamor. Ne, pri nas morebitna sprememba sploh ni tema," je nadaljeval direktor Tabora, ki se razumljivo nadvse dobro zaveda zahtevnosti naloge na prihajajočih preizkušnjah: "Imamo svoje težave. Igralci so v določenem krču, igra ne steče, preglavice nam povzročajo tudi poškodbe, ampak v nogometu se lahko stvari zelo hitro obrnejo. Na dobro in na slabo ... Moramo vztrajati in verjeti ter pomagati fantom, da bi čim prej spet dobili prepotrebno samozavest."

Članki iz rubrike