sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
0 04.03.2022 09:46:16

Napadalcu SLOVENSKEGA prvoligaša NI BILO LAHKO: O njem so govorili GRDE STVARI!

Grega Wernig
Nogometaši mostarskega Veleža so odlično začeli spomladanski del sezone.

Najprej so v prvenstvu z 2:0 premagali Željezničar, potem pa v pokalu kar s 4:0 Široki Brijeg. Prvo ime teh obračunov je nedvomno Nermin Haskić. Dvaintridesetletni napadalec je pozimi v Velež prišel iz japonske Omiye in na omenjenih dveh tekmah zabil kar štiri gole.


Trener Fedja Dudić je po srečanju razpredal o tem, da je moštvo potrebovalo napadalca, kot je Haskić. Hkrati pa je dodal, da so imeli v Veležu v zadnjih dveh letih in pol, odkar je on trener, tri zelo dobre napadalce. Gre pa za fante, ki so dobro znani tudi slovenskim ljubiteljem nogometa, saj so del kariere preživeli na sončni strani Alp. "Nekako vedno zadanemo pri izboru napadalcev. Odkar sem v Veležu, je bil tu Nusmir Fajić, ki je en najboljših v zgodovini naše lige, potem smo imeli Fejsala Mulića, ki smo ga potegnili iz naftalina, ga pripeljali, vrnili na nogometni zemljevid in ga prodali. Tu pa je bil tudi Dejan Georgijević, nekateri so o njem govorili grde stvari, ampak to je igralec, ki je res veliko dal," je dejal Dudić.

Dejan Georgijević je od poletja član Domžal in se je v tej sezoni podpisal pod štiri gole, trenutno pa ima težave z gležnjem. Fajić je v preteklosti igral za Muro in Maribor, 35- letnik je trenutno član Bjelovarja, Mulić, ki smo ga imeli priložnost spoznati v dresu Mure, pa je januarja iz Veleža za 100 tisoč evrov odškodnine prestopil v južnokorejski Seongnam.

Galerija

Članki iz rubrike