Aleksa Balašević Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Tekmovalci Njena.si

Sprememba v programu in razočaranje za ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ue
ue
0 14.02.2022 17:53:57

V CELJU MISLIJO RESNO! Na Valentinovo predstavili kar DVE OKREPITVI, prišla Iličić in ...

alesfevzer.com
V knežjem mestu sestavljajo ekipo, ki bi naskakovala vrh.

V tej sezoni to sicer ne bo mogoče, a v Celju gledajo naprej, v naslednjo(e) sezono(e), ko se želijo vmešati v boj za najvišja mesta. V to zgodbo sodita tudi zadnja podpisa, ki sta se zgodila. Celjski dres bosta v prihodnje nosila tudi Rus Grigorij Morozov in Hrvat Miroslav Iličić.


"Izjemno vesel sem, da sem podpisal pogodbo s Celjem. Zelo sem navdušen nad samim klubom, stadionom in vsemi posamezniki v klubu. Za prihod v Celje me je najbolj prepričala želja kluba, da se pridružim. Pogovori so stekli brez težav in hitro smo se uspeli dogovoriti za prestop," je ob podpisu povedal Iličić, ki je s klubom sklenil pogodbo do konca sezone 2024/25. 23-letni napadalec je v lanski sezoni igral za Slaven Belupo in nase opozoril v hrvaškem pokalnem tekmovanju, saj je na štirih tekmah zadel trikrat. V tej sezoni je bil član Istre.

Morozov je 27-letni ruski branilec, ki je že vse od leta 2013 član moskovskega Dinama, v ruski prvoligaški druščini je odigral 130 tekem. V sezoni 2020/21 kot posojen nogometaš tudi v dresu Ufe, kjer je bil soigralec nekdanjega kapetana slovenske izbrane vrste Bojana Jokića. V jesenskem delu prvenstva je bil v drugi ekipi moskovskega kluba, zbral je sedem nastopov, v prihodnje bo poskušal pomagati uresničevati cilje zasedbe iz knežjega mesta, s katero je sklenil sodelovanje do konca sezone 2023/24.

Članki iz rubrike