pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

gaja matej 1 Njena.si

Skrito v raju: To je najljubši prizor Mateja ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ba
ba
1 14.02.2022 11:17:13

NORA tekma v FAZANERIJI! Je VAR to spregledal, ali je bilo vse v redu? (video)

Nogometaši Mure in Brava so se v srhljivki razšli brez zmagovalca.

Mura je v 79. minuti dvoboja z Bravo povedla z 2:0 in zdelo se je, da je zmagovalec v Fazaneriji odločen. Pa ni bil, sledila je reko videna srhljivka. Luka Kerin je nemudoma znižal domačo prednost, nakar v 88. minuti debitant Mirlind Daku, ki se je izkazal z dvema podajama, ni realiziral čudovite priložnosti za 3:1, kazen je bila vzgojna. Gal Kurež je v drugi minuti sodniškega dodatka poskrbel za izenačenje, a to še ni bilo vse, v izdihljajih obračuna so Ljubljančani stresli še prečnik.

Gostitelji so sicer zadnje pol ure odigrali brez izključenega Žige Kousa, ki je 'pohodil tetivo' Martina Kramariča. Aleksandar Matković ga je najprej kaznoval s kartonom rumene barve, a je dobil poziv iz VAR-sobe, da si prekršek ogleda še enkrat, nato se je ob negodovanju s tribun odločil za izključitev.

Sobočani pa menijo, da bi se VAR lahko oglasil tudi pri prvem golu Šiškarjev (na posnetku pri 2.50), nekateri so o tem prepričani. Ob podaji Mitje Križana v kazenski prostor sta za žogo skočila Matic Maruško in Luka Kerin, ki je pred strelom z glavo roko imel na hrbtu domačega branilca. In slednji je menil, da ga je oviral v zadostni meri, da se ni mogel odzvati na želeni način, na kar je opozarjal tudi delivca pravice iz Raven na Koroškem. Ampak sodniki - tudi v VAR sobi - so očitno ocenili, da pri vsem skupaj ni bilo intenzivnosti, zaradi katere bi lahko ukrepali., čeprav ... Zato pa ni skoraj nikakršnega dvoma, da bi pred drugim ljubljanskim golom moral ukrepati stranski sodnik Žiga Šumer, ki je spregledal nedovoljeni položaj, po katerem so si gostje izborili kot, iz katerega je Gal Kurež po podaji Almina Kurtovića poskrbel za izenačenje.

Članki iz rubrike