Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
5 29.01.2020 11:35:45

V poplavi GROZNEGA Mandarić v Sloveniji našel tudi nekaj LEPEGA: Kar vprašajte DONALDA TRUMPA, da...

Jurij Kodrun
Milan Mandarić ima visoko mnenje o - Slovenkah!

V oddaji Svet na Kanalu A je bil gost Milan Mandarić, ki je v prvi vrsti tarnal, da je nezadovoljen z življenjem v Ljubljani in dal večkrat jasno vedeti, da bi rad kar najhitreje zapustil Olimpijo. Ob tem je obljubil, da za sabo ne bo pustil pogorišča, čeprav ne skriva slabe volje. V prvi vrsti zato, ker je pričakoval, da bo njegova pustolovščina v Sloveniji drugačna. Njegov ton govora je ponujal misel, kot da s prstom krivde kaže predvsem na Slovence in ne toliko nase, čeprav vsi dobro vemo, kdo pri Olimpiji odloča in sprejema ključne odločitve. Ne glede na vse je bil Mandarić oster do nekaterih (neimenovanih) ljudi, s katerimi je sodeloval v Stožicah.


"Niso gledali, kaj je najbolje za Olimpijo, ampak so gledali na to, kako bi jo izkoristili, tukaj sem postal malo razočaran. Ko pridete nekam in se počutite, da niste dobrodošli tam. To je zelo zelo neprijeten občutek," je na Kanalu A potarnal poslovnež iz Združenih držav Amerike in priznal, da mu je vse skupaj pobralo veliko moči: "Potrebujem dopust. Želim, da grem lažje skozi dan, da nimam takšnega pritiska prav vsak dan. Stalno so neke težave, ves čas sem videti kot gasilec, tako kot so v Avstraliji gasili požare, tako se jaz počutim."

V prispevku, polnem tarnanja in objokovanja usode, se je Mandarić vseeno tudi nekoliko nasmejal. In pošalil. Pravi namreč, da je kljub vsemu v Sloveniji našel nekaj lepega. Ampak pozor, to, kar je omenil, nima prav nič skupnega z nogometom ali Olimpijo ... "Vseeno sem našel nekaj v Sloveniji, kar je lepo. Ni vse tako grozno. Pa veš kaj je to? Nisi me vprašala! Slovenke! Če pa ne verjamete meni, pa vprašajte Donalda Trumpa," je novinarki omenjene televizije na dušo popihal 81-letnik.

Članki iz rubrike