Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
2 29.01.2020 08:59:53

Camoranesi dobil kar TRI NOVINCE! Vsi iz iste države, vsi rojaki LEGENDARNEGA napadalca, ki je...

Martin Metelko
Tabor registriral tri iz Slonokoščene obale.

Nogometaši Tabora so se na prvi prijateljski tekmi pod vodstvom novega trenerja Maura Camoranesija s srbskim prvoligašem Inđijo razšli z izidom 1:1, drevi pa jih čaka druga preizkušnja. 'Skočili' bodo v Trst, kjer bodo merili moči z ekipo San Luigi, ki tekmuje v četrtem kakovostnem razredu tekmovanja pri zahodnih sosedih.

POLETI SO MALCE ZAMUDILI
Medtem so Kraševci poskrbeli za nove moči. Tudi uradno je njihov član postal avstrijski bočni branilec Damir Mehmedović, pogodbo pa so podpisali še trije igralci iz Slonokoščene obale; Kevin Doukoure Grobry, Guy Serge Cedric Yameogo in Denis Christ Damsen Kouao. Njihova imena ne povedo veliko, prav tako kot ne dozdajšnji klubi, vsi so se lotili prve evropske izkušnje. Dejstvo je, da to za marsikoga predstavlja precejšnje presenečenje, ki pa to v bistvu ni, saj so rojaki legendarnega napadalca Didierja Drogbaja v deželi pršuta že dalj časa. 

"Z nami so že od septembra, privajali so se na novo okolje in bili vključeni v delo ekipe, igrali so prijateljske tekme. V poletnem prestopnem roku smo malce zamudili, da bi jih lahko pravočasno registrirali, toda medtem smo uredili vse administrativne zadeve," je pojasnil direktor Davor Škerjanc.

Članki iz rubrike