IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Hana Huljić in Petar Grašo 1 Njena.si

Petar Grašo bo že drugič postal očka

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
1 25.04.2018 13:42:42

Disciplinski sodnik NZS posegel po ZELO HUDI kazni. Zaradi groženj sodnikom s fizičnim obračunavanjem se je odločil ...

Drago Wernig - TAKA
Disciplisnki sodnik je razkril kazni po vroči tekmi 27. kroga.

V kranjskem prvoligašu bentijo nad sodniki, ki da so pomembno vplivati na razplet zlasti zadnjih dveh tekem, na katerih so si varovanci trenerja Siniše Brkića prislužili kar štiri izključitve.

Prvi dve na preizkušnji 27. kroga proti Rudarju, ki je bila v Kranju odigrana 15. aprila, dogajalo se je marsikaj. In disciplinski sodnik NZS je zdaj razkril kazni. Triglav je kaznoval s 500 evri zaradi pomanjkljive organizacije tekme in opustitve ukrepov zoper nešportno in neprimerno vedenje navijačev. Po koncu tekme ni bilo poskrbljeno za varovanje sodnikov in delegata, olajševalna okoliščina pa je, da so za varovanje uradnih oseb po svojih najboljših močeh poskušali poskrbeti nekateri predstavniki kluba.

Ampak to še ni vse, Kranjčani so si prislužili še 2000 evrov kazni zaradi nešportnega in neprimernega vedenje navijačev, ki so spodbujali sovraštvo ter nasilje oziroma nestrpnosti.

Toda tudi to še ni vse. Še zdaleč ne in disciplinski sodnik krovne organizacije je tako sprejel ukrep, da bo Triglav prvo naslednjo domačo prvenstveno tekmo v Kranju igral brez prisotnosti gledalcev, in sicer zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev – žaljenje sodnikov in grožnje s fizičnim obračunavanjem po koncu tekme, polivanje četrtega sodnika s pivom, metanje pločevinke v smeri prvega pomočnika sodnika.

Članki iz rubrike