IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

nu
nu
0 25.04.2018 10:14:18

V Ljudskem vrtu so to NESTRPNO PRIČAKOVALI, zdaj se je začel boj s časom

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani se pripravljajo na dvoboj s Kranjčani.

Po nizu zaporednih gostovanj in zmag se Mariborčani v soboto vračajo v Ljudski vrt, varovanci Darka Milaniča bodo nove točke iskali v boju z zadnjeuvrščenim Triglavom. V primerjavi s preteklimi preizkušnjami bo v zasedbi kar nekaj sprememb. Za nastop gotovo ne bosta kandidirala kaznovana Jasmin Handanović in Mitja Viler, nastop Jana Mlakarja je zaradi udarca v gleženj, ki ga je dobil na tekmi v Kidričevem, vprašljiv.

V kader se vrača Aleks Pihler, ki je odslužil kazen zaradi rumenih kartonov, za zadovoljstvo pod Kalvarijo pa skrbi spoznanje, da se je Martin Milec po okrevanju in individualni vadbi pridružil treningom skupaj s soigralci. To so so pričakovali nadvse nestrpno, a je hkrati res, da še ne v polnem obsegu. Do sobote bo bil boj s časom ...

Sicer pa je dejstvo, da vijoličasti obračun s Kranjčani pričakujejo v vlogi izrazitega favorita, v boju za naslov prvaka si spodrsljaja niti po naključju ne smejo privoščiti.

"Po tekmi proti Aluminiju imamo dovolj časa za počitek in novo, temeljito pripravo. Vmes je treba nabrati energijo in se spet zbrati, da bo pokalo od želje, da osvojimo tri točke. Potem pa na tekmi pokazati, da je kvaliteta na naši strani in poskrbeti, da bo ustrezno izražena. Če bodo ti pogoji izpolnjeni, se obeta še ena dobra predstava. V nobenem primeru pa se ne bomo zanašali na rezultat z gostovanja v Kranju. V soboto je nova zgodba," v pričakovanju novega izziva pravi Darko Milanič.

Članki iz rubrike