podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
1 25.04.2018 12:59:34

Zlatko Zahović NE MIRUJE! Po Derviševiću in Hotiću še EN NOGOMETAŠ z novo pogodbo!

Drago Wernig
Maribor je podaljšal sodelovanje še z enim svojim nogometašem.

V zadnjih dneh športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović podaljšuje pogodbe s številnimi mariborskimi nogometaši. Kot prvi je pogodbo z Mariborom podaljšal Amir Dervišević. Prejšnja bi se mu iztekla čez dober mesec, z novo bo v Ljudskem vrtu predvidoma ostal do poletja 2020. 

Naslednji je bil na vrsti Dino Hotić. Nizkorasli vezist je imel sklenjeno pogodbo z Mariborom do poletja leta 2019, toda Zahović mu je v podpis ponudil novo, ki ga bo pod Kalvarijo predvidoma zadržala vse do poletja 2021. 

Kot tretji pa je v izjemno kratkem času novo pogodbo z Mariborom podpisal tudi rezervni čuvaj mreže Aljaž Cotman. 23-letnemu vratarju se je aktualna pogodba iztekala, sklenjeno jo je imel do 30. maja 2018, toda zdaj je podpisal novo. Zahović mu je v podpis ponudil novo triletno pogodbo, kar pomeni, da bo Cotman v Mariboru predvidoma ostal do poletja 2021. 

cotman dw
Drago Wernig - TAKA
"Hvaležen sem klubu za zaupanje, veselim se nadaljnjega sodelovanja. Dogovor o podaljšanju pogodbe pomeni nov motiv za nadaljnje trdo delo, ob kakovostnih vratarskih treningih, ki jih z nami opravlja Mitja Pirih, bom nadaljeval z željo po napredovanju in s pripravljenostjo na vsako ponujeno priložnost," je ob podpisu nove pogodbe dejal Cotman, ki bo v soboto verjetno stal med vratnicama vijoličastega gola na tekmi s Triglavom, kajti Jasmin Handanović je kaznovan zaradi prejetega rdečega kartona na dvoboju z Aluminijem.

Članki iz rubrike