evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
4 12.04.2018 11:48:52

Trener Maribora iskreno o Zahoviću, Mlakarju, Derviševiću ... In o tem, zakaj ni gledal lige prvakov!

Drago Wernig - TAKA
Darko Milanič je ocenil delež posameznikov na tekmi v Kranju in razkril, na kakšen način se je odločil za začetno enajsterico.

Ogromen delež k mariborski zmagi v Kranju je prispevala naveza Zahović-Mlakar. Luka se je dvakrat vpisal med strelce, nad njim je bil storjen prekršek za najstrožjo kazen, ki jo je realiziral Jan, ki se je izkazal še s tremi podajami. "Luka zabija v nizu in mora trdo delati naprej. Verjeti v to, kar dela in bo nagrajen. Jan je doslej dobival malo priložnosti zaradi vmesne poškodbe, vendar ima pri 19 letih velik potencial. To njegovo nogometno pot bomo skušali razvijati na pravi način, saj je tudi on potrjena kvaliteta," pravi Darko Milanič, ki je v gorenjski prestolnici nekoliko presenetljivo priložnost namenil Amirju Derviševiću: "Odločil sem se, da ne gledam tekem lige prvakov in sem se v torek zvečer v karanteni pogovarjal s fanti. Cretuju sem že dal navodila za igro, potem pa sem se odločil za Derviševića. Zaradi globine, ki smo jo iskali z Zahovićem, Mlakarjem, Kramaričem in Hotićem. Ker smo poskušali na takšen način in smo potrebovali njegove podaje. To smo tudi dobili."

Martin Milec je manjkal zaradi poškodbe, nadomestil ga je Adis Hodžić. "Želim ga videti takšnega, kot sem ga gledal pred letom in pol. Ko ni bil obremenjen, ko je bil pogumen. Posebej sem se pogovarjal tudi z njim. Hodžić je preveč obremenjen s situacijo in mora se zavedati, da on ni razlog našega točkovnega zaostanka. Fant zna, predvsem obrambne naloge mora opraviti, kot se od njega zahteva, za napadalne pa bo poskrbel ob nadgradnji igre."

Članki iz rubrike