evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ro
ro
1 12.04.2018 10:56:04

Domžalčane je pogosto motilo, ker so jim sodili Ljubljančani. In na derbiju z Olimpijo bo sodil – Ljubljančan! Tukaj je odziv ...

Grega Wernig
Ob koncu tedna bo v središču pozornosti obračun v Stožicah.

V pričakovanju gostovanja Domžal v Stožicah je Simon Rožman marsikoga presenetil, ko je Olimpijo tako rekoč že okronal z izjavo, da bo njegova ekipa v soboto igrala proti bodočemu prvaku. "Načeloma je govoril o najverjetnejšem prvaku, je pa neizpodbitno dejstvo, da je razlika velika, prav tako smo oboji v odlični formi in menim, da nas čaka super tekma. Mogoče se zaradi naših zelo dobrih iger ustvarja vtis, da smo mi tisti, ki prednjačimo, toda realnost je za zdaj na žalost še vedno drugačna. Mi se bomo potrudili to obrniti. Seveda pa je jasno, kaj pomeni gostovati v Stožicah in igrati tako pomembno tekmo," se je odzval Matej Oražem, ki v preteklosti pogosto ni skrival, da ga moti, da Domžalam pravico delijo sodniki iz Ljubljane.

orazem gw
Grega Wernig

In v soboto se bo zgodba ponovila, na največjem stadionu na sončni strani Alp bo mož s piščalko Dejan Balažič. Iz prestolnice. "Tega ne bi komentiral," je nekoliko presenetil športni direktor Domžal, zanimalo pa nas je tudi njegovo mnenje o hitrem odzivu ZNSS o golu Olimpije v Krškem, ki je dvignil precej prahu. "Tudi tega raje ne bi komentiral," je obrambno držo ohranil snovalec kadrovske politike ob Kamniški Bistrici. Kljub temu smo ga poskušali prepričati, naj vendarle razkrije svoje stališče. "Izognil bi se vsakršnega komentarja na to temo," je vztrajal Matej Oražem in potem utemeljil, zakaj je 'zakopal orožje'. "Če potegnem analogijo, se je naš niz zmag začel v tistem trenutku, ko sem se umaknil s klopi. Upam, da bomo v soboto v tem duhu nadaljevali."

Članki iz rubrike