evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 12.04.2018 11:28:57

Darko Milanič pred končnico: Vemo, kako smo se mi počutili, ko je bilo tako. In da, to je edina pot!

Drago Wernig - TAKA
Aktualni prvaki so svoje delo v gorenjski prestolnici opravili z odliko.

Mariborčani so se zadovoljni vrnili iz Kranja. Osvojili so želene in pomembne točke, ostali so v želenem ritmu, hkrati so poskrbeli tudi za dostojen umetniški vtis. "Odlično je bilo od samega začetka. Od podaj, do vtekanj, dobrega medsebojnega sodelovanja. Bili smo pravočasni, natančni. Dobro smo odprli tekmo, hitro zabili, Luka in Jan sta opravila veliko delo, obramba Handanovića pa je vse skupaj zelo olajšala. Lepo je visoko zmagati, veliki pa pomeni tudi spoznanje, da je mreža ostala nedotaknjena, kar se je v tej pomladi redko zgodilo," je bil Darko Milanič upravičeno zadovoljen.

Vijoličasti so s petardo poslali sporočilo tudi tekmecem. "Drži, a smo ga tudi sebi. Da smo živi, da moramo gledati nase in zdaj že iskati nove rešitve za nedeljo ter dvoboj z Gorico. Z našimi dobrimi igrami bodo tudi nasprotniki čutili večji pritisk in jih bomo delali nervozne," je pristavil primorski strokovnjak.

Zasedba iz Ljudskega vrta ima zdaj odigranih toliko tekem kot Olimpija, ki ima sedem točk naskoka. "Razlika je še vedno velika, vendar v nogometu je tako, da nikdar ni predčasnih odločitev. Vemo, kako smo se mi počutili, ko smo imeli takšno prednost. Ta prednost ti ne dovoljuje nič in te lahko naredi nervoznega. Moramo vztrajati na svoji poti in izkoristiti vsako tekmo, poskušati zmagovati v seriji. Kot proti Triglavu, kot proti Celju in skozi dobre rezultate priti do večje sproščenosti. To je edina pot," poudarja Darko Milanič.

Članki iz rubrike