Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

sneg, konj Svet24.si

Reke grozijo, za povrh pa nas čaka nova pošiljka...

Nakovalo Svet24.si

Skubeta pokonci drži kovaško delo

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

samuel lucas in hči Njena.si

V šovu Nova zvezda Slovenije tudi hčerka tega ...

helena blagne Njena.si

Helena Blagne doživela pravljico!

nu
nu

Pregovorno mrki Igor Bišćan poskrbel za SALVE SMEHA: Če sem zadovoljen z okrepitvami? No, želel bi si, da bi se nam pridružil tudi ...

www.alesfevzer.com

Igor Bišćan je na tiskovni konferenci nasmejal prisotne novinarje.

Olimpijo je v zimskem prestopnem roku okrepilo pet nogometašev, v naslednjih dneh se bo zmajem morda pridružila še šesta okrepitev. No, prihod nigerijskega napadalca Chineduja Udechukwuja zaradi večjega števila razlogov močno visi v zraku, kljub vsemu pa Igor Bišćan pravi, da je s tem, kakšno moštvo ima na voljo, zadovoljen. Toda vseeno je hrvaški strokovnjak na današnji tiskovni konferenci kluba iz Ljubljane poskrbel za salve smeha med prisotnimi novinarji.

Ko so predstavniki sedme sile Bišćana pobarali o tem, ali bi si v ekipi želel še kakšnega novinca, je pregovorno mrki trener pokazal, da se zna tudi pošaliti. "Koga bi si želel? Jasno. Želel bi si, da bi imel v ekipi tudi Lionela Messija!" je dal jasno vedeti Bišćan, a si ni mogel kaj, da se na njegovem obrazu ne bi pričaral nasmešek. Eden redkih, če lahko dodamo. Zvezdnik Barcelone bo seveda ostal, kjer je, torej na Camp Nouu, ali bo Olimpija vseeno dorasla spomladanskim izzivom, pa bomo seveda šele videli.

barcelona messi
Reuters