kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 21.02.2018 15:26:58

Pregovorno mrki Igor Bišćan poskrbel za SALVE SMEHA: Če sem zadovoljen z okrepitvami? No, želel bi si, da bi se nam pridružil tudi ...

www.alesfevzer.com
Igor Bišćan je na tiskovni konferenci nasmejal prisotne novinarje.

Olimpijo je v zimskem prestopnem roku okrepilo pet nogometašev, v naslednjih dneh se bo zmajem morda pridružila še šesta okrepitev. No, prihod nigerijskega napadalca Chineduja Udechukwuja zaradi večjega števila razlogov močno visi v zraku, kljub vsemu pa Igor Bišćan pravi, da je s tem, kakšno moštvo ima na voljo, zadovoljen. Toda vseeno je hrvaški strokovnjak na današnji tiskovni konferenci kluba iz Ljubljane poskrbel za salve smeha med prisotnimi novinarji.

Ko so predstavniki sedme sile Bišćana pobarali o tem, ali bi si v ekipi želel še kakšnega novinca, je pregovorno mrki trener pokazal, da se zna tudi pošaliti. "Koga bi si želel? Jasno. Želel bi si, da bi imel v ekipi tudi Lionela Messija!" je dal jasno vedeti Bišćan, a si ni mogel kaj, da se na njegovem obrazu ne bi pričaral nasmešek. Eden redkih, če lahko dodamo. Zvezdnik Barcelone bo seveda ostal, kjer je, torej na Camp Nouu, ali bo Olimpija vseeno dorasla spomladanskim izzivom, pa bomo seveda šele videli.

barcelona messi
Reuters

Članki iz rubrike