Mobilna verzija
dejan kranjc živali1 Odkrito.si

Dejan Krajnc žaluje

janez pletenje Svet24.si

Zadnji v domači fari, ki še obvlada obrt

Victoria Derbyshire Svet24.si

Voditeljica se pred najstniškima sinovoma ...

Slavko Vučurević Svet24.si

Kralj škandalov veleposlanik v Sloveniji?

Fifth Harmony Najstnica.si

Konec za Fifth Harmony

ales prej in potem Njena.si

Aleš danes neprepoznaven: shujšal je skoraj 100 ...

Tara zupančič pop Njena.si

Tara Zupančič po bolezni: Je moja prva!

nu
nu

Milan Mandarić izgubil še ZADNJEGA ZAVEZNIKA?! Navijači Olimpije z JASNIM SPOROČILOM povedali, kaj si mislijo o upravi svojega kluba

Nikola Miljković

So Green Dragonsi dokončno obrnili hrbet Milanu Mandariću?!

Nezadovoljstvo nad tem, kako Milan Mandarić vodi Olimpijo, je v Ljubljani iz dneva v dan večje. Nad njegovim delom pa so očitno še kako razočarani tudi člani navijaške skupine Green Dragons. Ti so na spletu objavili za Mandarića vse prej kot prijetno besedilo, ob katerem zagotovo ne bo ostal ravnodušen. Navijači so mu namreč poslali jasno sporočilo, da so z delom uprave - razočarani!

green dragons af
alesfevzer.com

"Preden se začne sezona naj nekaj o aktualnem dogajanju v NK Olimpija povemo še Dragonsi. Dolgoročnih načrtov trenutne uprave niti ne pričakujemo več - in v njihove obljube ne verjamemo. Ob vseh spremembah, praznih obljubah in napakah našega kluba, ki se ponavljajo že lep čas, smo enostavno ostali brez besed. Mislimo, da kakšen poseben komentar tukaj ni potreben, vsak si namreč sam lahko ustvari sliko," so zapisali Green Dragonsi, ki pa so hkrati vseeno obljubili svojo podporo nogometašem in trenerju Igorju Bišćanu: "Verjamemo pa v to, da je potrebno podpreti igralce in trenerja v vsaki minuti - vse do osvojitve pokala in prvenstva. Verjamemo v vašo borbo, kri in solze, ki jih boste pustili na terenu. Sever bo grmel v podpori ekipi, trenerju in kapetanu. Ne razočarajte nas!"