stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
8 19.02.2018 12:40:57

Milan Mandarić izgubil še ZADNJEGA ZAVEZNIKA?! Navijači Olimpije z JASNIM SPOROČILOM povedali, kaj si mislijo o upravi svojega kluba

Nikola Miljković
So Green Dragonsi dokončno obrnili hrbet Milanu Mandariću?!

Nezadovoljstvo nad tem, kako Milan Mandarić vodi Olimpijo, je v Ljubljani iz dneva v dan večje. Nad njegovim delom pa so očitno še kako razočarani tudi člani navijaške skupine Green Dragons. Ti so na spletu objavili za Mandarića vse prej kot prijetno besedilo, ob katerem zagotovo ne bo ostal ravnodušen. Navijači so mu namreč poslali jasno sporočilo, da so z delom uprave - razočarani!

green dragons af
alesfevzer.com

"Preden se začne sezona naj nekaj o aktualnem dogajanju v NK Olimpija povemo še Dragonsi. Dolgoročnih načrtov trenutne uprave niti ne pričakujemo več - in v njihove obljube ne verjamemo. Ob vseh spremembah, praznih obljubah in napakah našega kluba, ki se ponavljajo že lep čas, smo enostavno ostali brez besed. Mislimo, da kakšen poseben komentar tukaj ni potreben, vsak si namreč sam lahko ustvari sliko," so zapisali Green Dragonsi, ki pa so hkrati vseeno obljubili svojo podporo nogometašem in trenerju Igorju Bišćanu: "Verjamemo pa v to, da je potrebno podpreti igralce in trenerja v vsaki minuti - vse do osvojitve pokala in prvenstva. Verjamemo v vašo borbo, kri in solze, ki jih boste pustili na terenu. Sever bo grmel v podpori ekipi, trenerju in kapetanu. Ne razočarajte nas!"

Članki iz rubrike