Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 12.02.2018 12:47:18

Velike TEŽAVE za zvezdnika Chelseaja! Zaradi 'vroče' aktivnosti s SOPROGO se je nanj usul plaz kritik, Španec pa udaril tudi po TRENERJU!

Trener Chelseaja Antonio Conte zaradi poškodbe ne more računati na Alvara Morato, ta pa si je s svojim početjem v prostem času.

Chelsea je v zadnjem krogu premier lige doživel zelo boleč udarec, s 4:1 ga je namreč premagal Watford, nocoj pa varovance Antonia Conteja čaka pomemben obračun z West Bromom. Italijana v prvi vrsti skrbi poškodba Alvara Morate, v petek je namreč razkril, da Španec v tej sezoni morda ne bo več nastopil, saj ima težave s poškodbo kolena, zaenkrat pa še ni jasno, kako resna je.

Toda nato je njegova soproga objavila videoposnetek, v katerem pleše z Morato, on pa jo med drugim tudi dvigne. Na družbenih omrežjih se je usul plaz kritik na Špančev račun, češ, ali nima pametnejšega dela oziroma ali takšno početje morebiti ne škodi njegovim načetim kolenom. 

morata plesalec

Po kritikah in tudi žaljivkah se je oglasil tudi Morata, ki ne le, da je povedal, da gre za star video, temveč je zatrl Contejeve besede. Ne le, da ne bo odsoten do konca sezone, temveč je po njegovih besedah nared za današnji obračun z West Bromom. Njegova soproga je medtem že izbrisala video vročega plesa. 

Članki iz rubrike