Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Ali Julija nosi lasuljo?

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 10.02.2018 09:28:06

Nogometaši ZENITA na šaljiv način napovedali tekmo z Mariborom: Mar sloviti trener Mancini počitnikuje na Štajerskem?

Drago Wernig - Taka
Mariborčani danes zapustili turško pripravljalno bazo v Beleku in se vrnili domov, toda še prej jih čaka prijateljska preizkušnja proti izjemno močnemu tekmecu.

Ta bo najkakovostnejši v celotnih pripravah in nadvse zveneč. Na nasprotni strani bo namreč ruski velikan Zenit, ki ga s klopi vodi Roberto Mancini in je po prvem delu domačega prvenstva na drugem mestu na lestvici.

Tudi za Zenit bo to zadnji turški obračun, po njem se bodo italijanski strokovnjak in njegovi varovanci vrnili v Sankt Peterburg, zato se bo začel bolj zgodaj, po slovenskem času že ob 10. uri. Ruska ekipa, del katere je tudi  slovenski reprezentančni branilec Miha Mevlja, je v nasprotju s Štajerci že v tekmovalni formi, saj jo prihodnji teden čaka prva tekma šestnajstine finala lige Europa, slovenski reprezentančni branilec in soigralci bodo gostovali pri Celticu. 

639-12-mevlja zenit

Med drugim so pri Zenitu dvoboj z vijoličastimi napovedali na zelo zanimiv način. S kvizom, v katerem so preverjali znanje o Mariboru in Sloveniji, ter tudi na ta način posredovali informacije svojim navijačem. Na enem od "vročih stolov" je bil (logično) Miha Mevlja, na drugem Ekvadorec Christian Noboa, manjkalo ni niti nekoliko bolj šaljivih vprašanj. Eno od teh je denimo bilo, ali je Maribor res priljubljen kraj za dopust Roberta Mancinija. Pravilen odgovor je ne, a primorski nogometaš je ob tem pristavil: "Lahko pa bi bil, če bi želel smučati."

mancini re
Reuters

Članki iz rubrike