zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
5 09.02.2018 10:41:38

Darko Milanič IZJEMNO NEZADOVOLJEN z zadnjim pripravljalnim obračunom: TOLKLI SO NAS vso tekmo, mi pa ...

Drago Wernig - TAKA
Maribor je izgubil zadnji pripravljalni dvoboj.

Vijoličasti so se v turškem Beleku pomerili z rusko Oleksandrijo in izgubili z 2:0. Rusi so Mariborčanom zabili dva zadetka, hkrati pa so jih še dodobra pretepli. Njihova agresivnost je pripeljala do tega, da se je poškodoval Jasmin Mešanović, v enem trenutku pa je Adis Hodžić izgubil živce in prejel rdeč karton. 

"Tolkli so nas vso tekmo in nismo se ustrezno odzvali. Mi smo vztrajali pri svojem načinu igre, a je bilo preveč grobosti, da bi nam boljše uspevalo. Ko se dovoljuje takšen kriterij, ki ga sodniki pri nas in v Evropi ne bi, gre tekma v drugo smer," je dvoboj z ruskim prvoligašem pokomentiral Darko Milanič



"Rezultat ni dober, a je bilo kar nekaj dobrih zadev. Proti dinamičnemu in hitremu moštvu smo se skušali dobro kosati. Zaradi nasprotnika, ki je imel 2x več prekrškov, pa je bilo bolj malo povezane igre. Skupno podobo kvari tudi spoznanje, da bomo imeli Mešanovića nekaj časa izven igrišča zaradi neverjetnega prekrška nad njim. Žal se nam to prevečkrat dogaja na pripravah. Moramo izvleči iz tega prava spoznanja in se odzvati. Biti takšni, kot je nasprotnik, ki poseže po takšnem načinu," je še nadaljeval Milanič. 

Primorskega stratega pa je ena stvar vseeno razveselila: "Veseli, da je Rajčević po dolgem premoru in uspešnem okrevanju odigral 60 minut brez težav. Da je Ivković uspešno prestal test in da tudi z Doumbio ni nič hujšega. Stanje je bistveno boljše, kot je bilo še pred nekaj dnevi. Tudi Bohar bo hitro zraven, tako da bomo potem čakali še Vilerja, da bi bili v popolni zasedbi."

Značke: maribor, oleksandrija

Članki iz rubrike