sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
6 09.02.2018 08:20:11

VELIKO MANDARIĆEVO PRIZNANJE: Najglasnejši namig do zdaj!

Grega Wernig
Kaj se bo zgodilo z Olimpijo?

Pred Olimpijo so več kot očitno zelo zanimivi, pestri in razburljivi meseci. Meseci, ki bodo vrhunec dosegli, ko bo Milan Mandarić – pomahal v slovo! Po dveh letih in pol v vlogi prvega moža zeleno-belih se je očitno odločil, da se bo poslovil od slovenske prestolnice, zdaj je namreč dokončno potrdil to, o čemer so v zadnjih tednih čivkali že ptički na vejah. Da odhaja. Toda posloviti se želi na vrhuncu.

"Teče moje tretje leto v vlogi lastnika kluba iz Ljubljane. Najprej smo bili prvi, nato drugi, zdaj bi se spodobilo, da bi v mojem zadnjem letu na čelu kluba, v katerem sem 75-odstotni lastnik, vnovič osvojili naslov prvaka. Na ta način bi se tudi v tem primeru potrdilo, kar me že dolgo spremlja: da so vsi klubi z mano na čelu dosegali boljše rezultate kot prej," je za Sportski žurnal povedal 79-letni poslovnež in Igorju Bišćanu ter njegovim nogometašem kakopak poslal jasno in glasno sporočilo: Olimpija mora prehiteti Maribor in osvojiti lovoriko.

Toda ali bo odšel tudi, če zmajem ne bo uspelo, ne nazadnje po prvem delu sezone gledajo v hrbet štajerskemu rivalu. "Nerad vnaprej govorim in karkoli obljubljam. Najprej bi rad zaključil to triletno pogodbo, potem pa bom poleti začel razmišljati, kako naprej. Ko sem prevzel Olimpijo, ki je pred tem dolga leta tavala v temi, sem si za cilj zadal, da jo vrnem tja, kjer je že bila: vodilna v Sloveniji in z ugledom v regiji. Zelo blizu smo uresničitvi zastavljenega cilja," je nadaljeval Mandarić, ki je torej prepričan, da bo v Ljubljani za sabo pustil dobro dediščino ...

Značke: olimpija, mandarić

Članki iz rubrike