sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 08.02.2018 17:25:41

Zdaj ni več dvomov, zdaj je tudi URADNO ZNANO, kdaj bosta VEČNA RIVALA Maribor in Olimpija začela DIVJO BITKO za naslov prvaka

www.alesfevzer.com
Znan je termin uvodnih letošnjih tekem Maribora in Olimpije.

Trenutno sta oba v Turčiji, toda še preden bo februarja konec, bosta Maribor in Olimpija že spet na delu tudi v Prvi ligi Telekom Slovenije. In zdaj je že uradno znano, kdaj bosta velika rivala dejansko štartala v drugi del sezone 2017/18. Tisti, ki bo prvi na delu, je Maribor. Nogometna zveza Slovenije je namreč sporočila, da bodo vijoličasti tekmo 19. kroga z Aluminijem odigrali v soboto, 24. februarja. Obračun se bo v Ljudskem vrtu začel ob 16.55. 

Medtem bo Olimpija spomladanski krst doživela dan kasneje, torej v nedeljo, 25. februarja. Tudi zmaje čaka domača tekma, v Stožicah bo namreč gostovalo Celje. Obračun se bo začel ob 16.55. 



Tisto soboto bosta odigrani tudi tekmi Ankaran - Triglav in Rudar - Domžale, v nedeljo se bosta pomerila še Krško in Gorica. Že teden dni prej bo odigrana tudi zaostala tekma 18. kroga med Ankaranom in Aluminijem.

Na lestvici sicer vodi Maribor, ki ima tri točke prednosti pred Olimpijo, Domžale za četo Darka Milaniča zaostajajo že za dvanajst točk.

Članki iz rubrike