Konoplja Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

rb
rb
1 27.01.2018 10:20:50

Saj ni res, pa je! Zakaj je Marijan Pušnik na PRIJATELJSKI TEKMI zahteval rdeči karton za svojega LASTNEGA VAROVANCA?!

www.alesfevzer.com
Na prijateljski tekmi med dvema prvoligašema je bilo še kako vroče.

V velenjskem prvoligašu še niso sestavili igralskega mozaika za spomladansko nadaljevanje sezone, medtem Marijan Pušnik in njegovi varovanci nadaljujejo niz prijateljskih preizkušenj. V sredo so v Kranju visoko premagali Triglav, dvoboj pa je zaznamovala tudi vroča kri v končnici dvoboja in za marsikoga nepričakovan odziv trenerja Rudarja.


Knapi so do zdaj odigrali tri prijateljske tekme. Za uvod so minimalno izgubili z avstrijskim prvoligašem WAC-em, nato so se z Ilirijo razšli z neodločenim izidom, v sredo pa so v Kranju po zaostanku v prvem delu s 4:1 premagali Triglav. V gorenjski prestolnici v končnici ni manjkalo niti vroče krvi in dogajanje si je prizadeval umiriti tudi Marijan Pušnik. In sicer na nekoliko nenavaden način: od sodnika je namreč zahteval, naj igralcu njegove ekipe pokaže rdeči karton.

"Tekma je bila korektna, v končnici pa je eden od igralcev, ki je pri nas na preizkušnji, tekmeca zaustavil z grobim prekrškom. Šlo je za posredovanje z obema nogama od zadaj, videti je bilo zares grdo in strasti so se malce razvnele. Gostitelji so se odzvali temperamentno in prišlo je do prerivanja, v katerega sem se vmešal tudi sam, da bi dogajanje umiril. Hkrati sem sodniku res rekel, naj našemu igralcu pokaže rdeči karton. Da bo mir, da se morda ne bi še kaj zakuhalo in da bo vedel, da si takšnih prekrškov ne sme privoščiti. Gostiteljem sem se tudi opravičil, tako da se je na koncu vse skupaj razpletlo po željah oziroma se je umirilo," je pojasnil koroški strokovnjak.

Članki iz rubrike