oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
5 27.01.2018 07:52:35

Bo NIGERIJSKI PANTER s 70 zadetki v prvi ligi okrepil Olimpijo ali ne? Nogometašev zastopnik RAZKRIL, da je prestop ...

vszi
Bo Anthony Okpotu kariero nadaljeval v slovenski ligi?

Trener Olimpije Igor Bišćan je po sredini prijateljski tekmi s Sesvetami na glas spregovoril o upanju, da bi mu uprava kar najhitreje pripeljala nekaj okrepitev, seveda za najbolj problematične pozicije, ki jih je, roko na srce, kar nekaj. Hrvat želi tudi nogometaša, ki bo sposoben do konca sezone zabiti kar nekaj zadetkov, saj v nasprotnem primeru ocenjuje, da bo Olimpija zelo težko zmagala bitko z Mariborom za naslov prvaka.

Ali sta predsednik kluba Milan Mandarić in njegov neuradni športni direktor Mladen Rudonja že našla takšnega nogometaša, je nemogoče vedeti. Vodilna možakarja edinega ljubljanskega prvoligaša o prestopnih načrtih na glas ne govorita, v javnosti je posledično predvsem zgolj veliko govoric. Ena teh Olimpijo že kar nekaj časa povezuje tudi z napadalcem iz Nigerije. Sliši na ime Anthony Okpotu, trenutno je član domačega kluba Lobi Stars, za katerega je v nigerijskem prvenstvu zabil že 70 golov. V preteklosti v Evropi ni igral še nikdar, bi se pa lahko na staro celino preselil že v kratkem. Oziroma po koncu afriškega reprezentančnega prvenstva za nogometaše, ki igrajo v domačih klubih. To poteka v Maroku, danes se bodo začeli četrtfinalni boji, če bi se Nigerija prebila vse do finala, bo imel Okpotu proste roke za selitev v novo okolje 4. februarja. Ključno pa je seveda vprašanje, ali bo res odšel v Olimpijo ali ne. O tem, da je bil 23-letnik ponujen zmajem in da so se ti resnično ogreli zanj, smo ekskluzivno poročali že 13. januarja. Tedaj smo želeli informacijo, ki so nam jo zaupali nigerijski novinarski kolegi, preveriti tudi pri agentu Marku Mihaljeviću, ki je Okpotujev zastopnik za Evropo, a se na naše klice ni odzival. Nanj nas je takrat sicer obrnil celo Okpotu sam, slednji se je tudi tokrat ob vprašanju o tem, ali bo res okrepil zmaje ali ne, vzdržal komentarja. In nas vnovič usmeril na omenjenega zastopnika, ki nam ga je zdaj, po kar nekaj neuspešnih poskusih, končno le uspelo priklicati.


FINANČNI ZALOGAJ NE BI BIL PREVELIK
"Lahko potrdim, da je prestop Anthonyja Okpotuja v Olimpijo še vedno aktualen," je Marko Mihaljević uvodoma potrdil za navijače Olimpije zagotovo najbolj pomembno informacijo, nato pa nadaljeval ...

CELOTEN ČLANEK SI PREBERITE V SOBOTNI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike