evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Iztok Lukner
Iztok Lukner
0 27.01.2018 08:43:18

Naslednji po poti JANA OBLAKA?! Slovenska liga pred aktivacijo PRESTOPNE BOMBE, nadarjeni nogometaš pred vrati VELIKANA!

www.alesfevzer.com
V pričakovanju potrditve odmevnega prestopa.

Kar smo napovedovali pred dobrima dvema tednoma, bi se v teh dneh lahko tudi uresničilo. Po naših informacijah naj bi se David Zec iz Triglava tudi dokončno preselil v enega izmed evropskih velikanov. Njegova naslednja postaja naj bi bila Portugalska, kjer bi moral, če ne bo v zadnjem trenutku prišlo do kakršnegakoli presenetljivega preobrata, zvestobo obljubiti Benfici.

V dozdajšnjem delu priprav so bordo-beli odigrali tri prijateljska srečanja, na prav vseh pa na seznamu igralcev ni bilo mogoče najti Davida Zeca, ki je bil v prvi polovici sezone nepogrešljiv člen udarne enajsterice Triglava. Ker iz kluba ni prišla nikakršna informacija o morebitni poškodbi nadarjenega nogometaša, je bilo mogoče sklepati, da se po vsej verjetnosti nekaj dogaja v povezavi s fantovo prihodnostjo. Navsezadnje smo sredi zimskega prestopnega roka, ob tem pa je bilo že poleti mogoče slišati, da se za njegove storitve zanimajo nekateri tuji klubi, med katerimi so bili kar precej vztrajni pri italijanskem prvoligašu Fiorentini. Toda poleti ni prišlo do dogovora o selitvi, zato so kmalu po koncu jesenskega dela sezone spet postale glasnejše govorice o določenem zanimanju za člana slovenske izbrane vrste do 19. leta starosti, ki ima sicer pogodbo s Triglavom sklenjeno do poletja naslednje leto.

Zec je kar precej zanimanja vzbudil že s tem, ker je pisal zgodovino domačega žogobrca. Postal je namreč prvi nogometaš, rojen leta 2000, ki je nastopil v slovenski prvoligaški druščini, doslej pa je v njej zbral že 16 nastopov. Gre za branilca, ki je nogometno zrasel v mladinski šoli Triglava, v začetku tega meseca pa je praznoval 18. rojstni dan. Zanimivo je, da je del zimskega premora izkoristil tudi za odhod v Belgijo, kjer je 10 dni vadil pod vodstvom enega od trenerjev, ki dela v belgijski izbrani vrsti. Pri Zecu je predvsem pomembno, da še nekoliko pridobi na moči, da se bo lažje kosal z bolj robustnimi tekmeci. Toda, kar zadeva njegovo nogometno znanje, to ni sporno in je zagotovo eden izmed najbolj nadarjenih predstavnikov svojega letnika v državi.



BENFICA, BENFICA B ALI TRIGLAV?
Njegov potencial so očitno prepoznali tudi pri Benfici. Odgovorni pri lizbonskem klubu naj bi najstniškega branilca spremljali že kar nekaj časa in si želijo s podpisom večletne pogodbe zagotoviti njegove storitve.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI ŠTEVILKI ČASNIKA EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike