nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 26.01.2018 15:10:55

ŠOK v Novi Gorici: Pomembnemu členu ekipe zaradi hudih zdravstvenih težav grozi konec kariere!

Grega Wernig
Miran Srebrnič na treningih pogreša izjemno pomembnega člena ekipe, ki se ubada z zdravstvenimi preglavicami. Stanje ameriškega napadalca nigerijskih korenin naj bi bilo tako resno, da je morda že odigral svojo zadnjo tekmo.

Po dveh zaporednih remijih s hrvaškima prvoligašema Lokomotivo in Rijeko so Goričani na tretji prijateljski tekmi po začetku priprav prvič zmagali. Na igrišču z umetno travo v Športnem parku so s 3:0 ugnali Šenčur, mrežo gorenjskega tretjeligaša pa so zadeli Žigon, Milošević, ki je na preizkušnji, in Gregorič. Štirikratni prvaki so dvoboj začeli v postavi Likar, Gregorič, Kavčič, Lipušček, Celcer, Humar, Grudina, Bužinel, Marinič, Gulić in Milošević, v nadaljevanju pa so igrali Bičić, Tomiček, Jogan, Škarabot, Jermol, Džuzdanović, Žigon, Osuji in Edafe.

Jaka Kolenc še vedno okreva po poškodbi hrbta in trajalo bo še nekaj časa, preden bo znova pripravljen na največje napore, v modro-beli ekipi pa ni še enega nadvse pomembnega člena jesenske zasedbe. Miran Srebrnič pogreša Kyriana Nwabuezeja, ki je v prvem delu sezone po prihodu iz armenskega Širaka odigral 10 tekem in se petkrat vpisal med strelce. Bil je prijetna osvežitev slovenskega prvoligaškega prizorišča, zdaj pa odlični ameriški napadalec nigerijskega rodu preživlja pravo dramo.

Ubada se namreč z zdravstvenimi težavami, ki so vse prej kot nedolžne. Ima težave s srcem, zaradi česar je v preteklem obdobju že opravil številne temeljite preglede in jih bo tudi v prihodnje. Med drugim v Združenih državah Amerike, vsekakor pa naj bi bilo kmalu dokončno jasno, kako resno je stanje. Zadnje informacije, ki so nam prišle na uho, niso ravno obetavne in pravijo, da nikakor ni izključeno, da bo Kyrian Nwabueze prisiljen prekiniti profesionalno kariero. Nekateri zdravniki naj bi mu že odsvetovali nadaljnje igranje, ker bi bilo tveganje preveliko, toda 25-letni napadalec se s tem bojda ne namerava kar tako sprijazniti in želi pridobiti dodatna mnenja večjega števila strokovnjakov. Kakopak v upanju, da mu bodo prižgali zeleno luč za vadbo pod vodstvom Mirana Srebrniča …

Značke: gorica, srebrnic

Članki iz rubrike