mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

rb
rb
7 21.01.2018 12:05:57

Kakšno razkritje! Zlatko ZAHOVIĆ o tem, zakaj je moral poslušati ZMERJANJE športnega direktorja italijanskega prvoligaša!

Drago Wernig - TAKA
Športni direktor vijoličastih je razkril izjemno zanimivo podrobnost o pogajanju prestopa Jeana Clauda Billonga.

Zlatko Zahović je razkril, kako intenzivna in vroča so bila pogajanja za prestop odličnega francoskega branilca, ki je nazadnje postal član Beneventa, Maribor pa je zaslužil dva milijona evrov.

"Ko smo se pogovarjali za prestop Jeana-Clauda Billonga, sta v Maribor pripotovala športni direktor Beneventa Luca Marri in možakar, ki uživa največje zaupanje predsednika kluba. Je njegova desna roka. Drugi dan pogajanj sem še naprej vztrajal pri začetni odškodnini. Ni mi prišlo na misel, da bi stopil korak nazaj, in kazalo je, da posla ne bomo sklenili. Ampak pri predsednikovem zaupniku je bilo opazno, da je zmagovalec, da je prišel zmagat oziroma je prišel zato, da dobi želenega igralca. Zato se je odločil še zadnjič poklicati prvega moža Oresta Vigorita, da bi ga prepričal, naj vendarle plača zahtevano nadomestilo. Namen je dosegel, kar je kar precej razburilo športnega direktorja. 'Znesek je previsok, preveč smo plačali. V Srbiji imamo možnost dobiti takšnega igralca za desetkrat nižjo ceno,' je povedal med drugim. Ko smo sklenili dogovor, sem želel, da mi pove, za koga gre, a tega ni hotel, mi je pa obljubil, da mi bo čez nekaj dni posredoval njegovo ime in priimek," je v ekskluzivnem intervjuju za tiskano izdajo Ekipe SN razkril Zlatko Zahović in nadaljeval: "Čez čas mi je razkril, za koga gre. Seveda sem Saša Ivkovića takoj preveril, zbral številna mnenja o njem in se prepričal, da gre za odličnega igralca. Odpotoval sem v srbsko prestolnico, kjer smo se z vodilnimi možmi Voždovca hitro dogovorili za prestop. Ko smo podpisali pogodbo, sem poklical Luco Marria. Najprej sva se pogovarjala o Billongu. Zanimalo me je, kako so zadovoljni z njim, kako se je izkazal na debiju in podobne reči. Moram poudariti, da sem slišal same pohvale, nakar sem mu povedal, da ga kličem iz Beograda. Seveda mu je bilo takoj jasno, kaj se je pripetilo. Ni mogel verjeti in kar nekaj časa sem bil z nasprotne strani prisiljen poslušati takšno in drugačno zmerjanje. Da ne bo pomote, prijazno zmerjanje (smeh). Hja, tudi to je nogomet."

Članki iz rubrike