gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 20.01.2018 21:54:26

VELIČASTNA vrnitev HARISA VUČKIĆA: Prišel, videl, zabil! (video)

Twente
Haris Vučkić je bil nekoč veliki up Newcastla, toda številne poškodbe so močno upočasnile njegov nogometni razvoj.

Pred letošnjo sezono se je odločil dokočno zapustiti srake, katerih član je bil kar osem let, a v črno-belem dresu nikoli ni dobil prave priložnosti, da bi pokazal svoj razkošni talent.

Poleti je podpisal triletno pogodbo z nizozemskim prvoligašem Twentejem, za katerega je septembra nastopil na štirih prvenstvenih in eni pokalni tekmi, na kateri je zabil gol in prispeval podajo.


Potem pa se je ponovila stara zgodba. Na začetku oktobra se je poškodoval, zaradi česar je moral spet na dolg prisilni počitek. Ta je trajal kar tri mesece, danes pa se je spet vrnil na igrišče. Twente je gostoval pri Rodi, Vučkić pa je priložnost dobil kar v udarni zasedbi gostujoče zasedbe.

In trenerju Gertjanu Verbeeku na najboljši način poplačal zaupanje, ki ga je ta pokazal do slovenskega nogometaša. Vučkić je namreč na začetku drugega polčasa po odlično odigrani akciji - s soigralcem Oussamo Assaidijem sta z dvojno podajo iz igre vrgel celotno domačo obrambo - premagal še vratarja in Twente popeljal v vodstvo.

Petindvajsetletni nogometaš iz Domžal je na igrišču ostal do konca tekme, ki pa se je končala z delitvijo točk, saj je Roda le nekaj minut pred zadnjim sodnikovim žvižgom uspela izničiti minimalno vodstvo Twenteja. Prvi zadetek Harisa Vučkića v nizozemskem prvenstvu si lahko ogledate TUKAJ.

Članki iz rubrike