Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
2 21.01.2018 08:23:40

Bo Igor Bišćan računal tudi za ZELO MOTIVIRANEGA nogometaša?! Branilec poslal jasno sporočilo: z Olimpijo se hočem boriti za NASLOV PRVAKA!

Kaj vse bo zimski prestopni rok še prinesel Olimpiji?

Kaj spomladi čaka Dejana Kelharja? Nekdanji reprezentant se je razšel s Celjem, a to ne pomeni, da je brez kluba. Ali bolje rečeno: brez delodajalca. Pogodbeno je za pol leta namreč še vedno vezan na Olimpijo. In če bi bilo po njegovo, bi se v Ljubljano očitno vrnil z največjim veseljem. Toda ali ga bodo zmaji sprejeli nazaj medse? Če ga bodo, bo Igor Bišćan očitno dobil še kako motiviranega nogometaša.

"Moja prihodnost? Ali bom državni prvak z Olimpijo ali pa se bom od slovenskega nogometa poslovil," je odločno napovedal 33-letni obrambni nogometaš. "Zelo sem motiviran in res si želim, da bi se lahko z Olimpijo spomladi boril za naslov slovenskega prvaka. Vse drugo pa … Glede na izkušnjo v Celju mislim, da nič drugega ne bi imelo pravega smisla," je še dodal Brežičan, ki pa glede "celjske izkušnj"« (ta ga je očitno pustila z grenkobo v ustih) ni želel povedati kaj več.

No, kljub vsemu je pomembnejše to, da se Kelhar želi vrniti v Olimpijo, kar je tudi njegova legitimna pravica. Podpisane pogodbe je pač treba spoštovati in Kelhar bo na Olimpijo, če seveda ne bo prišlo do predčasne prekinitve sodelovanja, vezan še najmanj do 30. junija letos.Kelhar je sicer za Olimpijo od leta 2015 dalje (v klub je prišel isto poletje kot Milan Mandarić) odigral 69 tekem, na katerih se je veselil tudi petih zadetkov.

mendy kelhar gw
Grega Wernig

Članki iz rubrike