Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 20.01.2018 20:36:24

Juventus ne bo poslušal navijačev, še več, POŠTENO JIH BO RAZJEZIL!

Reuters
V Juventusu bo letos očitno še zelo vroče.

Odgovorni pri italijanskem prvaku so se očitno odločili, da jim ni mar za želje navijačev. Ti so v trening centru s transparentom izrazili svojo željo, da njihov ljubljenec Claudio Marchisio ni naprodaj.

Dvaintridestletnik je prava legenda kluba, saj gre za fanta iz Torina, ki je vso kariero član črno-belih, samo v sezoni 2007/08 so ga ti posodili Empoliju. Ves čas je torej zvest klubu, ki ga obožuje že iz otroštva.


A zdaj se zdi, da se bo skupna zgodba končala. V zadnjem času Marchisio nima večje vloge v ekipi, v zvezni vrsti Juventusa je velika konkurenca, njegova minutaža pa je minimalna.

Nekateri 'veterani' kot sta Chiellini in Barzagli so dobili novo pogodbo, Buffona celo prepričujejo, da bi podaljšal sodelovanje, na Marchisia pa v klubu nihče več ne računa. Zato naj bi poleti slekel Juvetov dres in se podal s trebuhom za kruhom, čeprav ga pogodba s staro damo veže do 30. junija 2020.

Na njegov naslov je že prišlo nekaj ponudb, tudi iz Italije, a je že zdavnaj povedal, da ga igranje za kakšen drug klub v domovini sploh ne zanima. So pa zanimanje zanj pokazali nekateri angleški in ameriški klubi.

Članki iz rubrike