Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ro
ro
5 14.01.2018 17:39:32

ZLATKO ZAHOVIĆ o poročanju medijev, Mešanoviću, Ćavarju, Menalu, odškodninah … 'Poglejte, TO JE RESNICA!'

Drago Wernig - TAKA
Športni direktor Maribora se je odzval na številna namigovanja in govorice o dogajanjih v prestopnem roku iz zornega kota vijoličastih.

Mariborčani so bili v dozdajšnjem delu prestopnega roka nadvse dejavni. Jean-Claude Billong se je preselil v Benevento, mladi up Nino Kukovec je prestopil v Fiorentino, nova obraza v zasedbi aktualnih prvakov sta Kassim Doumbia in Saša Ivković, Kenan Pirić se bo ekipi pridružil poleti.

In to je za zdaj to, a po poročanju nekaterih medijev to še zdaleč ne bo to. Zdaj se je v obtoku znašel Luka Menalo, za 21-letnega napadalca Širokega Brijega naj bi bili Štajerci po teh navedbah pripravljeni odšteti med 400 tisoč in 600 tisoč evrov odškodnine.

"Oprostite, a tega fanta ne poznam. In posledično se zanj ne zanimamo," se je odzval Zlatko Zahović. Športni direktor Maribora je kar malce povzdignil glas. "Razumem, da je dogajanje v prestopnem roku specifično in vem, kako se stvarem streže, toda … Vse skupaj je zdaj vendarle šlo predaleč. Čez meje dobrega okusa. Ne želim si oziroma nočem, da bi kdorkoli prodajal igralca prek NK Maribor, čeprav to po drugi strani za nas pomeni tudi čast. Nočem, da smo balon za napihovanje cen posameznih igralcev, ki bi jih potem nekdo preplačal. Zlasti poročanje medijev v BiH je bilo v zadnjem obdobju v glavnem neresnično. V 99-odstotkih so ponujali laž," je nadaljeval športni direktor udeležencev lige prvakov in bil nato še bolj konkreten: "Ni res, da bi zavrnil kakršnikoli ponudbo za Jasmina Mešanovića. Še manj, da sem zavrnil 1,5 milijona evrov odškodnine, prav tako je že jasno, da Marijana Ćavarja ne bo k nam. Ne želimo si ga več. Niti zastonj."

Slišati je bilo tudi o košarici švedski ponudbi za Mateja Palčića. "Ni bilo nikakršne ponudbe," je odločno odvrnil Zlatko Zahović, vendar to še ni bilo vse. "Maribor v tem prestopnem roku za odškodnino ne bo več odštel niti evra," je pristavil športni direktor vijoličastih in smehljaje pristavil: "Oziroma se bo to zgodilo le v primeru, če bo naš poslovni direktor kupil kakšnega tenisača."

Članki iz rubrike