podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

rb
rb
13 28.12.2017 08:26:12

Nervoza v MARIBORU in MOSTARJU: Nadarjeni vezist in njegov menedžer želita VEČJI ZASLUŽEK, Zlatko Zahović pa ...

Grega Wernig
Pravijo, da gre v tretje rado, toda po Jasminu Mešanoviću in Kenanu Piriću se je pri prestopu tretjega igralca iz Zrinjskega v Maribor zapletlo. Marijan Ćavar še vedno ni obljubil zvestobe vijoličastim.

Kot je znano, so se Mariborčani z vodilnimi možmi kluba iz Mostarja dogovorili za 300 tisoč evrov odškodnine, toda s ponudbo naj ne bi bila zadovoljna obetavni nogometaš in zlasti njegov zastopnik, ki naj bi svojemu varovancu obljubljal klub v nemški ali španski prvoligaški druščini. Po nekaterih informacijah naj bi Marijan Ćavar pod Kalvarijo na leto prejemal 100 tisoč evrov, poleg tega naj bi imel zagotovljene premije, avto in prehrano. Za menedžerja in druge svetovalce nadarjenega mladeniča je to menda premalo, hkrati živijo v pričakovanju boljšega zaslužka v odmevnejši ligi. A čeprav tovrstne konkretne ponudbe bojda ni, Marijan Ćavar še naprej zavlačuje ter dviga pritisk Zlatku Zahoviću in odgovornim pri Zrinjskemu.

Slišati je bilo namigovanja, da je športni direktor Maribora postavil ultimat, ki naj bi se iztekel ob koncu prejšnjega tedna, vendar naj 'grožnje' v tej obliki vendarle ne bi bilo, seveda pa je vprašanje, kako dolgo je snovalec kadrovske politike v Ljudskem vrtu še pripravljen čakati. Predolgo pač ne, hkrati se stopnjuje živčnost pri tekmecih vijoličastih v poletnih kvalifikacijah za ligo prvakov. Ker se zelo dobro zavedajo, da imajo z mariborsko ponudbo vrabca v roki, vse drugo je golob na strehi, poleg tega je jasno, da bi, če se Marijan Ćavar naposled res ne bi odločil za selitev v štajersko prestolnico, izgubili poslovnega partnerja. Ostali bi pri 300 tisoč evrih, ki so jih dobili za Kenana Pirića, za 'zagotovljenih' preostalih 300 tisoč bi se kajpada obrisali pod nosom, prav tako kot za še kakšno prihodnjo kupčijo. O tem, kako se bo zgodba razpletla, lahko samo ugibamo, jasno pa je, da pretirano dolgo ne bo več trajala.

Članki iz rubrike